Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

Najwięcej postów - raz jeszcze

Polecane posty

biedna Setka :-( laptopik zepsuten :-O A karte gwarancyjną masz? a on na gwarancyji czy juz bez? co tam piszą ? może są wskazówki gdzie go zanieść ps. na przyszłośc nei kupuj Acera tylko Toshibe lyb Asusa

nie ma juz gwarancyji:( no wiem ze acer jest beznadzijny ale kiedys tego nei wiedzialam:( teraz bym wziela asusa:( ale zalamka

Gość czeba sprawdzić
na stronie acera ;) często odsyła siem do sklepu z którego komp pochodzi ale nie zawsze.

Gość czeba sprawdzić
a jak ni masz gwarancyji to gdziekolwiek aby dobrzy i tanio byli :classic_cool:

to kara za świntuszenie :-P a tak na poważnie to kijowo że ci się zjePał w okresie świątecznym akurat , sprawdź czy nei ma podanego nr telefonu w karcie gwarancyjnej lub na stronie Acera jak radzi pomarańczko

pacze do pudelka a tam same ksiązeczki a zadnego rachunka nie ma:/ ani gwarancji wiec nawet bym w sklepie nei udowodnila chyba ze tam nabylam jeszcze szukam przy okazji wywalam niepotrzebne papiery:P

Gość czeba sprawdzić
spokojnie siem motzno schował :D ale leży .

zadzwonie chbya fdo tych z lodzi :D musdze dzialac szybko bo to mi spokoju nei daje;)

Gość wiesz setka też tak mam
nie ważne że to mało istotne jak było to ma być i tak pół dnia szukam długopisu :P

Setka solidarozywowuje się z Tobą :-P i życzę powodzenia ps. gwarancyjjja powinna być w pudełku !!! :-) jak mogłaś dopuścić do jej zaniknięcia :-P

nie wiem jak to sie stalo:D do wszystkiego innego mam eleganscko:D dzwonilam do tej lodzi no i chvbya z tego skorzystac bede musiala ale to mi wszystko zakłoca :D

tylko żeby naprawa była opłacalna bo jak nei to nowy laptop lepiej kupić :-) ps. a co ci zakłóca? masz chyba wolne nei?

to ze jutro planmowalam jechac kupic swiateczny prezent dla szwagra i siostry a jak przez to mi sie przedluzy to nie zdaze przekazac tych podarkow:D ew lapem zajme sie w srode;)

to w takim razie jak oddychasz? :-P u nas dużo o2 więc zapraszam

ale nabalaganilam :D tez tlenem oddycham ktory neistety nas zabija jednoczesnie:( :P

wolne rodniAki :-P czyli reaktywne formy o2 im więcej np. jesz tym krócej zyjesz bo więcej rodników w wyniku utleniania komórkowinowego i uszkodzen DNA itp

tak i im wiecej sie ruszasz :D tlen spala nas od srodka;D dlatego trza jesc i zazywac przeciwutleniaczy:classic_cool:

witaminke E rzekomo :-) ale generalnie rzecz biorąc spalamy sie :-(

tak jak ktos kiedys spiewal spalam sie :D mam pelno papierow na srodku jestem za bardzo sentymentalna;D trzymam swoje wszystkie sprawdzany ze sredniej:o :D

a gwarancyjii :-) nei masz oj Setka Setka burdelik masz w szafie?

ale skoro on po gwarancyji juz jest ( jedynie jakieś namiary by tam były ) a jak nei to serwisa Acera se znajdź w poblizu :-)

Rewq ja jzu se znalalazlam servica:) ilez to mozna znalezc rzeczy przypadkowo znalalazlam niechodzone japonki:D :D:D P.S. moze i jestem balaganiara ale sie do tego przyznaje[patrz "pod nickiem":P]