Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadam bezmyślnie

Nie chcę śmierci mojego dziadka

Polecane posty

Gość gadam bezmyślnie

ani nikogo innego

Gość ibiubbipiuo
ja nie chcę śmierci mojego ojca, który ma raka. Od paru lat z nim walczy ale choroba ciągle wraca i następują przerzuty :( boję sie bo jest coraz gorzej

Gość aniulkaaaaaaa
ibiubbipiuo nadejdzie taka chwila,ze zapragniesz aby Twoj ojciec umarł,bo nie bedziesz mogła patrzec jak sie męczy.

Ja też nie chce aby ktokolwiek umarł z moich bliskich... ale taka natura ludzka ;] mi w ciągu jednego roku 3 os umarły... i jakoś żyję.. ;]

Gość ibiubbipiuo
obyś nie miała racji...

Gość aniulkaaaaaaa
ibiubbipiuo,przykro mi,ale mam racje.W chorobach nowotworowych,do tego przy przerzutach nigdy nie będzie lepiej,a wrecz gorzej.

Gość ibiubbipiuo
aniulkaaaaaaa ale on z każdą operacją czuje się coraz lepiej tylko po jakimś czasie ujawniają się przerzuty i nawroty :(... jeśli piszesz to z własnego doswiadczenia to wierze Ci i współczuje :(

Gość aniulkaaaaaaa
ibiubbipiuo jezeli sa przerrzuty to pewnego dnia...MOja mama umarła na raka,moj ojciec,tesc,ciotki,wujkowie,sasiadki...Zycze zdrowia Twojemu tacie,ale pamietaj,ze nadejdzie kiedys taka chwila,ze zapragniesz aby On odszedł.To pragnienie bedzie wyrazem Twojej najgorętszej miłości do Niego.