Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfsdsdf

czy ktoś jest tutaj dyrektorem szkoły lub nauczycielem?? pomocy!!

Polecane posty

Gość fdsfsdsdf

mam pytanie dotyczące tego, że: chcialabym się teraz przenieść do innej szkoły ( jestem w 3 klasie liceum , czyli maturalniej) pozostało mi więc 1,5miesiąca nauki i mam pytanie czy to jest duży kłopot? aha chodzi mi o przeniesienie do prywatnej, ponieważ w mojej nie wyrobie się z robieniem prezentacji, ani z przejmowaniem się przedmiotami niepotrzebnymi do matury :( wie ktoś może??

Gość fdsfsdsdf
??

Gość fdsfsdsdf
up

Gość szysz
a po co sie cchesz przenosic

Gość fdsfsdsdf
ponieważ w mojej nie wyrobie się z robieniem prezentacji, ani z przejmowaniem się przedmiotami niepotrzebnymi do matury

Gość fdsfsdsdf
haha robi ;) ale tam nie mialabym niczego innego oprocz przedmiotw maturalnych + matematyka , a w moim liceum mam wszystko i do tego bardzo wymagaja, a ja już psychicznie wysiadam.. :(

Gość wrrrrrrrrrrrrrr
to lepiej nie idź na studia, bo tam to już kompletnie wysiądziesz psychicznie :P skoro nie możesz sobie poradzić w LO.

Gość fdsfsdsdf
nie znasz mojego liceum , więc proszę nie wypowiadaj się, nie wiem kto ma kolokwia w liceum :/ a ja idę na studia gdzie zakuwanie w książkach nie bedzie mi za bardzo potrzebne..

Gość fdsfsdsdf
poza tym jakoś sobie radzę , ale po prostu nie chce zmarnowac chociaz tego czasu , jeśli wiem, że nie jest to wazne dla mnie..

Gość gg maniacy
nie mozesz:D juz nie

Gość gg maniacy
7 lat temu mialam 19 lat i zdawalam na maturze historię i jezyk polski, poniewaz byla to ztara matura w technikum,odpadal jezyka angielski i niemiecki. wiec sobie olalam "języki" bo uwazalam sie za mądrzejszą od nauczycieli, po czym byly egzaminy na studia, gdzie historię zdałam na 90 procent,a angielski na 20 ze stu...na studia sie nie dostalam (na prawo i stosunki miedzynarodowee) za to na historię się dostałam:( na dzienne, na uniwerek, teraz troche zaluje ze je skonczylam,bo prawo czy stosunki są ciekawsze

Gość fdsfsdsdf
dziś byłam! i muszę jutro przyjsc jeszcze bo muszą przełożyć do ich szkoły moją mature!