Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona.87

problem mojego chlopaka... help

Polecane posty

Gość ona.87

mam takie pytanie do kogos kto sie na tymmoze znac... w trakcie stosunku zdarza sie nam ze penis poprostu opadnie albo moj chlopak nie moze dojsc...wtedy dopiero szybka stymulacja reka albo oral doprowadza go do orgazmu. Zaczal mi ostatnio mowic ze pewnie jest chory albo cos bo nigdy wczesniej nam sie to nie zdarzalo... a odkad zaczal o tym myslec to jest jeszcze gorzej... wie ktos jak mozna mu pomoc??? tylko prosze piszcie powaznie... nie chce tu glupich komentarzy... a do lekarza nie udlao mi sie go zaciagnac...:/

Gość ona.87
????

Gość albo albo albo
albo ma jakiś stres ,albo ma jakiś problem, albo (sorry)myśli o kimś innym . Coś się między wami ostatnio zmieniło lub on sie zmienił?

Gość ona.87
nie nic sie nie zmienilo ani o nikim nie mysli.... jestem przekonana o tym... pozatym otwarcie raczej o tym ze mna rozmawia...zreszta stwierdzil ze to duzy problem dla niego i sie boi ze mnie przez to straci... sam nie pojdzie za cholere do lekarza i chce zebym ja cos wymyslila... a ja kurde skad ja mam wiedziec co robic... ale chce mu pomoc...

Gość albo albo albo
Może ma jakiś problem,skoro wcześniej tgo nie było.

Gość rady....
być może ma miażdżycę, która ogranicza dopływ krwi do ciał jamistych prącia( impotencja to choroba naczyń krwionośnych), albo prostata i jądra za mało produkują zawiesiny i plemników; orgazm męski nieodłącznie związany jest z ejakulacją, a siła i jakość orgazmu jest proporcjonalna do ilości spermy.. Rada: permen, selen, żeńszeń, koenzym Q10, dobre odżywianie, eliminacja stresu, dużo ruchu na świezym powietrzu, no i darzenie miłością a nie tylko chucią. Więcej znajdziesz wpisując w Google Fizjologia i filozofia seksu. Radykalne rozwiązanie: Implant ciała jamistego za 20 tys $ wszczepiony w prącie.

Gość rady....
albo jest niedożywiony, przepracowany, niedospany i chcecie się seksić kilka razy dziennie. Cudów nie ma, z pustego i Salomon nie naleje, chodzi o niezbędną dla wyzwolenia orgazmu spermę.

stres, problemy... ale powienien udac sie do lekarza... przeciez to nic takiego. My musimy biegac do ginekologa, co jest znacznie gorsze;p

Gość ona.87
niedospany - moze troche i nie uprawiamy seksu kilka razy dziennie a conajwyzej co dwa trzy dni.... on ma 25 lat daltego sie martwi... i do lekarza nie pojdzie za cholere... dzieki za rady :)