Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nikita333_22

facet...

Polecane posty

Gość nikita333_22

pracuje razem z jednym facetem, obcokrajowcem.kiedy jestem z nim na zmianie zawsze probuje mnie objac albo zlapac za reke, nie jest to szkodliwe ani natretne uwazam, ot normalne dla zabawy. ostatnio spytal czy z nim gdzies wyjde, na co zareagowalam smiechem i po prostu odmawiam grzecznie, na co on daje na chwile spokoj a potem i tak do tego wraca, na co ja dalej grzecznie odmawiam itp. wczoraj juz wyszlismy z pracy i kazde z nas skierowalo sie w swoja strone po czym on mnie zawolal i spytal sie czy dam mu sie pocalowac, na co swierdzilam ze owszem ale jako kolega z pracy to co nawyzej w policzek, jak znajomy po prostu, na co on ze nie, ze nie o takie cos mu chodzilo, tak wiec uprzejmie sie z nim pozegnalam i do niczego nie doszlo. dzisaj kiedy sie z nim znowu zobaczylam powiedzialam, ze powinien mnie przeprosic za wczoraj. na co on ze nie ma za co mnie przepraszac, ale wiem ze znowu kiedy z nim bede pracowac, bedzie probowal mnie zaczepiac. eh.chyba go pobije co sadzic o tym typie.(bo chyba naprawde go pobije)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować