Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkowaGora

Dwie kreski-nie koniec swiata,ale niepotrzebny balast...

Polecane posty

Gość oliwkowaGora

Dzis dowiedzialam sie ,ze natura jednak sobie o mnie przypomniala po wielu latach,cholera!w zaden sposob mi to nie pasuje,wlasnie wychodzilam na prosta,schudlam ponad 22kg,prawie wolna-po wieloletniej walce z uzaleznieniem od toksycznego faceta...a tu kolejna komplikacja,do tego szczatkowe pozostalosci szyjki macicy...pewnie i tak czeka mnie poronienie i kolejny pogrzeb dziecka po 5mcu...sama nie wiem,nie ma gwarancji,zastanawiam sie co wybrac,jaka podjac decyzje...spelniona jako matka,odzylam jako czlowiek i kobieta,nie chce rezygnowac z tej ciezko wypracowanej figury,nie chce juz wiecej dzieci.

Gość lekarz od
niepotrzebny balast :o to po co brałaś go na siebie ???? na niektórych poprostu brakuje słów.............................

Gość oliwkowaGora
Na niektorych brakuje slow??? to wez sobie to odemnie,cierpietnico,nie zawsze zycie nam pisze taki scenariusz jaki bysmy sobie zyczyli,wiec musze sie tej ciazy pozbyc poki jeszcze humanitarnie jest to mozliwe.

Gość głupia prowokacja jest
to na co jeszcze czekasz????

Gość masz już dzieci

Gość lekarz od
tak....nawarzyłaś piwa to teraz trzeba je wypić, co nie? i co nie smakuje ci to??????? i to nas odróżnia od zwierząt że możemy panować nad swoimi popędami... a słyszałaś może o antykoncepcji? jak cię nie stać to jest jedna pewna na 100 % metoda..... szklanka zimnej wody!!!!!