Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona.....

On nie chce mi robic minetki..

Polecane posty

Gość zrob sobie sama
minetke

Gość kutas50000
[zgłoś do usunięcia] Cartoon Network ktoś Ty...

" Prawiczku Jak dojrzejesz emocjonalnie do tych tematów i zaczniesz wkraczać w życie seksualne to wtedy zacznij sie wypowiadać. Nie można nie lubić czegoś czego sie nie zna. Co Ty robisz w ogóle w temacie o minetce? chyba jednak jakieś grzeszne myśli Ci chodza po główce " No nie wiem. Jak sa tematy, że kobieta nie chce loda, to zazwyczaj piszą mu, że kobieta nie musi tego robić i nie wolno jej zmuszać. A tu co? Ma mu usiąść na twarzy, nie robić mu loda itp. itd. Gdzie jest równouprawnienie? 😭🖐️ Mozna nie lubi czegoś czego się nie zna. Człowiek po to ma rozum by umiał wydedukowac czy coś jest dla niego dobre czy nie. Dam Ci małą próbkę. Surowe mięso jest niedobre, wnętrzności są surowym mięsem, wnętrze cipki wygląda jak surowe mięso co wyklucza dobry smak. Do tego dodajmy wydzieline w postaci śluzu i mamy mieszankę, która nie może nastrajać optymistycznie i zachęcająco. :classic_cool:🖐️

Prawiczek - mylisz sie. Twoje porownanie cipki do surowego mięsa nie ma najmniejszego sensu i jest nieadekwatne.Jdzeniem i uprawianiem seksu rządzą inne półkule w mózgu. Sugeruję zebys wziął letnia kapiel i połozył sie do łózka.Może jutro będziesz miał więcej szczęścia i jakaś kobieta da Ci z litości.Wtedy dostrzeżesz róznicę.

zawiedziona a depilujesz sie tam? Jesli nie, to masz odpowiedz.

"Prawiczek - mylisz sie. Twoje porownanie c*pki do surowego mięsa nie ma najmniejszego sensu i jest nieadekwatne.Jdzeniem i uprawianiem seksu rządzą inne półkule w mózgu." W obu przypadkach kubki smakowe idą w ruch. 😴🖐️

A. Babinicz no mało wyszukany nick mam, dobrze się domyśliłeś. Dlaczego bez obrazy? Nie uważam siebie za wszechwiedzącej kobiety na płaszczyźnie seksualnej bo całkiem niedawno wkroczyłam w ten etap. Jednak niektóry wypowiedzi w tym temacie są dziecinne..

A co jest dziecinnego w mojej wypowiedzi? Srania na klatę nie próbowałaś, a gdybym się Ciebie zapytał czy to jest ble to byś bez wahania potwierdziła. 😴🖐️

tak prawiczku, zgodzę sie z Tobą dzis po raz pierwszy. Ale zauważ że gówno śmierdzi, samo w sobie odraża. Chociaż są i tacy którzy to lubią. W kazdym razie są takie utarte ścieżki w życiu seksualnym, coś co się ogólnie przyjeło zostało zaakceptowane i jest lubiane przez duży odsetek społeczeństwa a sa tez choroby i różne fetysze i perwersje.. Po prostu to Twoje ble kojazy mi sie z reakcją 6 letniego dziecka które zobaczyło całująca sie parę i nie mogą uwierzyć że oni sobie wkładają do buzi języki bo to przecież takie obleśne i niehigieniczne..

Gość to po prostu
cała kobieta to mięso...i woda, ale przecież jak się dziewczyna czy kobieta podoba, nie mówiąc o tym jak się jąkocha- to chce się ją całować i pieścić po całym ciele- również tam.

"tak prawiczku, zgodzę sie z Tobą dzis po raz pierwszy. Ale zauważ że gówno śmierdzi, samo w sobie odraża. Chociaż są i tacy którzy to lubią. W kazdym razie są takie utarte ścieżki w życiu seksualnym, coś co się ogólnie przyjeło zostało zaakceptowane i jest lubiane przez duży odsetek społeczeństwa a sa tez choroby i różne fetysze i perwersje.. Po prostu to Twoje ble kojazy mi sie z reakcją 6 letniego dziecka które zobaczyło całująca sie parę i nie mogą uwierzyć że oni sobie wkładają do buzi języki bo to przecież takie obleśne i niehigieniczne.." No właśnie, a wygląd cipi wewnątrz przywodzi na myśl surowe mięso. W obu przypadkach jeden ze zmysłów odbiera nieprzyjemne bodźce. Owszem są utarte ścieżki ale nigdy nie wiadomo tak naprawdę czemu utarły się tak, a nie inaczej? Może np. facet to robi, żeby dostawć loda, a nie dlatego, że mu to sprawia przyjemność. 🖐️ Ponadto nie podążanie utartą ścieżką nie wskazuje na dziecinność. A co do mojego ble... to bardziej Twoje skojarzenia są dziecinne aniżeli moja wypowiedz. 🖐️ W sumie to ja Ci się nie dziwię, sama pisałas, że niedawno zaczełas uprawiać seks, więc teraz czujesz się tak zajebiście dorosła. To normalne. :classic_cool:🖐️

Gość to po prostu
no to już Twój problem, że na widok rozebranej kobiety, dodatkowo trochę rozkraczonej- myślisz, że za chwilę zobaczysz mięso. Ja reaguje inaczej... Może Ty po prostu nie lubisz kobiet?

Wcale nie trzeba iść utartymi, można w ogóle nie iść, tylko poprzestać na tym etapie na którym jesteś. Masturbacja? Szukasz chyba mocnych wrażeń na tym forum. Uprawianie seksu nie ma nic do dorosłości Prawiczku. Nie poczułam sie dorosła w momencie pierwszego stusunku. u mnie było w innej kolejności: dojrzałość psychiczna i emocjonalna a później seks:) pozdro

"Masturbacja?" Nie krytykuj masturbacji, to seks z kimś, kogo kochasz. :classic_cool:🖐️ "Szukasz chyba mocnych wrażeń na tym forum" :D Właścwie to wypowiadam się na interesujące tematy. 😴🖐️