Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanclub

CZEMU LASKI SĄ TAKIE WREDNE JAK WIDZĄ ŁADNIEJSZĄ LASKE OD SIEBIE?!???

Polecane posty

Gość fanclub

nie moge uwierzyc jak zazdrosne i wredne sa panny na tej kafeterii kiedy zobacza piekna lub tylko ładniejsza kobiete od siebie, zeby was zabolało zobaczcie śliczna i zgrabna utalentowana i to polke tu i niech was ta zawiść zeżre: http://www.centrum-modelek.pl/2418_concha_za brze-ruda-sl.html

Gość Rozum masz
Każdemu z osobna co /kto inny sie podoba . Dzieci czy Wy nie możecie tego pojąć ? Dla Ciebie może być ósmym cudem świata .Dla innych przeciętna kobietą . A wy jak w piaskownicy . Normalnie jak dzieci .Nie popiera moich poglądów to zazdrosna ,to pewnie pasztet .

Gość Odrób matme
To ci pokaże :)

Gość ale ty...
...wcale nie jesteś ładna. szczerze ci to mówię... :)

Gość depeche15
Ona nie jest ladna. Jest za to zgrabna i ma ladne wlosy. Ale urody to niestety nie ma. W zyciu widzialam tylko 3 piekne kobiety ktore zasluguja na to miano: Monica Bellucci, Isabelle Adjani i Audrey Hepbrun. Reszta miesci sie od bardzo ladnej do ladnej, no i nie-ladnej . I nie ma tutaj kszty zazdrosci - po prostu piekno jest zarezerwowane dla elity. Ale zgadzam sie, kobiety potrafia byc zawistne na tle urody. Nie pochwalam i nie potepiam, kazdy ma swoje bolaczki.

Gość Carolineeeee
co to za paszkwil ?? piękna to jest Claudia Schiffer, Allesandra Ambrosio, Adriana Lima, Karolina kurkova, Petra Nemcova, Doutzen Kroes, Cindy Crawford, Demi Moore, Bellucci ( taka posągowa ), Angelina Jolie ( ma coś w sobie niesamowicie sexownego ), Eva Mendes ( kocham ją) i Amber Rose ( za odwagę w image'u ) wiele ich jest, są też piekne dziewczyny na ulicach, w klubach, bez botxu, aquamidu, silikonu, rhinoplastyki, naturalne, z niewyregularowanymi brwiami ( uwielbiam takie brwi ) ale ty ladna nie jestes, dla mnie wrecz brzydka, i masz kurwe w oczach :D

Ha ha ha, dobre. :D Ja potrafię nawet w obecności kumpli stwierdzić obiektywnie, czy laska jest ładna. Aż mnie zaczęli o biseksualizm podejrzewać. :O Więc zazdrość dotyczy chyba tylko autorki tematu. :D

ty jesteś jakiś nawiedzony z tą rudą laską!! kilkanaście razy ja wstawiałeś i myślisz ze ktoś ma ochotę jeszcze ją oglądać?

Gość niezwyklaMoze
a moim zdaniem ona jest sliczna , a jestem kobietą i nie zazdrosnicą widocznie;)poza tym fajnie wychodiz na zdjeciach jest fotogeniczna

Gość Carolineeeee
buahaha