Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANNA ANTYMULTIMEDIALE

DO TYCH CO ZNAJA SIE NA KOMPUTERZE, HELP!!!!

Polecane posty

czesc ludzie! :-) jestem mloda. mam fajna propozycje pracy. ALE MUSZE ZNAC OBSLUGE WINDOWS I OFFICE. komputera uzywam tylko, kiedy wchodze na internet. codziennie calymi godzinami. czy ktos z was, madrych, moglby mi wytlumaczyc, o co chodzi z tym OFFICE I WINDOWS? wiem, pytanie w rodzaju blondynki, ale ja nigdy nie uczylam sie informatyki. pomozecie mi?? :-)

please...

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
no ja ci nie pomoge bo tez tylko laze po internecie.i nie bardzo wiem o czym mowa z tym office itd...

please...

łojej..! :-D dobrze, ze oprocz mnie, sa jeszcze inni, zieloni w temacie, tak jak ja :-D welcome in the club!

prosze, pomozcie mi :-(

Napisz co cię konkretnie interesuje, co chcesz umieć, bo jak wszystko to tak nikt ci nie wytłumaczy przez net, bo to jest nie możliwe.

Gość Mr Scary
Da się nawet w 2 min , proszę zapisać się na kurs lub skorzystać z kursów internetowych np dla gimnazjum i tyle w temacie .

dzieki za odzew. czyli co..? musze zrobic jakis kurs obslugi? a ile to trwa? czy to skomplikowane??

Gość trochę się znam
office - czyli word, excel, power point - no chyba podstawy znasz?

znam doskonale jezyk wloski, dobrze angielski, a nie wiem, co to jest windows i office :-( :-( :-( czyli co? nie wezma mnie do tej pracy?? :-( :-( :-(

terminy znam...ze slyszenia. no i mam nawet power point w telefonie smart. ale nigdy nic na tym nie robilam :-( bo niby co mialam robic? NIE WIEM PO PROSTU DO CZEGO TO SLUZY. :-( dlugo sie trzeba tego uczyc???

Gość trochę się znam
windows to jest system operacyjny, na którym pracujesz, office - tak jak napisałam - word, czyli teks, excel, czyli coś jak rozbudowany kalkulator i power point, czyli robienie slajdów - obrazków składających się z tekstu i obrazków. tak w wielkim skrócie. ile masz lat, że nie miałaś tego w szkole?

Gość Mr Scary
Skomplikowane nie jest a dostaniesz potwierdzenie w postaci dokumentu ukończenia . Ew druga opcja to jak mówiłem kursy internetowe (często dostępne bez opłat ) np : http://office.microsoft.com/pl-pl/training/CR061831141045.aspx (oficjalne Microsoft ) można za pomocą google znaleźć inne materiały

dziekuje :-) chociaz i za ten skrot :-) mialam to w szkole ale z facetem od zpt :-0 i nikt nic nie umial :-0 dlugo sie trzeba uczyc aby to pojac??

Gość ja to myślę
jako znający się na komputerze, doreadż Ci, że w Windows i Office sie wciska te same guziki co w internecie

czyli nie wezma mnie do tej pracy... ? :-( :-( :-(

ja to mysle: czyli jestesmy na tym samym poziomie :-0 :-D

Gość ja to myślę
jak chcesz sie dowiedzieć to zainstaluj sobie office i poklikaj weń

a dam rade nauczyc sie tego sama...?

Gość Samouczka
Ja jestem w takim wieku, że nie miałam nawet sladu informatyki w szkole. Nauczyłam się wszystkiego SAMODZIELNIE. Wiele osób w moim wieku zwyczajnie nadal boi się komputera. Office (Word, Excel. Power Point , Access, Publisher) - programy składające się na Office są wszystkie robione na jedno kopyto i znając jeden łatwo poznać następny Corel, Photoshop, OuarkXPress, Illustrator Znam te programy na bardzo wysokim poziomie. Znam też wiele innych programów, których uzywam dla przyjemności i nie są mi one potrzebne w pracy np. IrfanView, CDex, kilka programów do obróbki wave'ów itd. itd. Mam jak najgorsza opinię o kursach, wg mnie one nie uczą tylko głównie wyciągają pieniądze od półgłówków, którzy i tak po tych kursach wiedzą niewiele więcej niż przed nimi. Zdradzę ci jedna tajemnicę: już dawno wszystko to zanałabyś doskonale, gdybyś te tysiące godzin siedzenia w internecie poświęciła na ćwiczenie i pracę w tych programach. Teraz jak juz to wszystko umiem w przerwach między doskonaleniem umiejętności moge sobie pozwolić na porcje ogłupiania na Kafe :-P Powodzenia w samokształceniu! 🖐️

dziekuje, jestes kochana :-)

Gość zamiast siedziec godzinami
w necie na jakiś glupich stronach, to siedz i ucz sie, pelno w sieci jest informacji na ten temat. Nie licz ze dostaniesz wszystko w jakiejs pigulce tu na forum. trochę z siebie daj i szukaj. Ja tak wiele rzeczy sie nauczylam i do tego dzieki temu poznalam faceta i zarabiam niezla kase, trzeba tylko chciec :)

a jak zarabiasz te niezla kase?