Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brak pomysłu

Jak zaspokoic faceta - chłopyyy

Polecane posty

Gość Brak pomysłu

Witam... mam problem... Aby zaspokoic mojego faceta [ręką, ustami] muszę się naprawdę napracować... A gdy się kochamy on dochodzi szybko, ale nie w tym sęk. Chodzi o to, że chciałabym czegoś nowego, chcialabym go zaskoczyć, a wszystko co znalazłam w necie to nie na moje siły, bądź po prostu za bardzo bym się wstydziła. Dlatego zwracam się do facetów, proszę o pomoc.

Gość Napoleon_rozdarty
A co takiego wstydliwego znalazlas ? Moze pozycje misjonarska ? :P ;)

Gość Daj mu 100 zl.
Niech sobie pójdzie do agencji towarzyskiej---tam dziewczyny beda wiedzialy jak go zaspokoic i nie beda zadawaly takich durnych pytan jak ty.:-P

Gość Brak pomysłu
Nie... np. gryźć go po jądrach? Aż mi się smiać chciało... przeciez to boli... a nie miało byc że bym sie wstydziła, tylko brzydziła ;]

Gość to nie bylo gryzienie
tylko smoktanie jajeczek a ty juz z zebami wyjezdasz :D

Gość Brak pomysłu
było to gryzienie bo koń strasznie wierzgał!!!

Gość to nie bylo gryzienie
:O masz zryty beret przyprowadz mu kobyle

nie czujesz faceta albo co gorsza on nie czuje Ciebie ? ..... to straszne.... gwoli wyjasnienia .... dopasowani w lozku ludzie nie musza takich pytan zadawac .... no chyba ze jestescie b. mlodzi i sie jeszcze uczycie . moim zdaniem fyácet powinien miec inicjatywe a ty powinnas sie mu rozkosza poddawac .... powinniscie czuc podswiadomie i swiadomie ze jest super....ale wtedy by takich tematow nie bylo

Gość przydeptaj mu jajka
niby to przypadkiem. Bedzie jazda :classic_cool:

ech , do wzrostu gadam a dzieci sluchaja .... prepraszam powinienem o tym pomyslec 🖐️ :D

Gość jogobela
dlaczego mój chłopak podnieca się po zrobieniu mu dobrze? a juz mniej gdy się kochamy?

Gość Doświadczona 20-tka
Wystarczy,że założysz jakieś sexsi ciuszki,położysz się do łóżka i go zawołasz,ale najpierw schowaj się za drzwiami.Gdy wejdzie będzie Cię szukał to Go złap za tyłek obróć i zacznij lizać spodnie,potem delikatnie chwyć i zaciągnij do łóżka,a dalej to już sam zadziała,ale najpier bądź uparta,a gdy już powie,że zaraz się spuści stań się bezładna.Rozkosz gwarantowana.

Gość gość
Delikatne i akceptowane podgryzanie klejnocików do progu bólu niczym nie grozi...

a może napisz mu sms że chciałabyś teraz wsunąć jego penisa do ust? to kręci facetów nawet nie wiesz jak'