Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietk

Dzien mezszczyn

Polecane posty

Gość kobietk

Uslyszalam, ze dzisiaj dzien mezczyzny w dzien dobry tvn. Hm peirwszy raz o tym slysze myslalam, ze tylko dzien chlopaka jest. A tu prosze dwa dni po naszym swiecie i faceci maja swoj dzien. Co sadzicie?

Gość kobietk
no halo nikogo to nie intersuje mnie bardzo moze powinnam cos kupic swojemu misiowi.

Gość nie pytaj sie tylko grzecznie
skladaj zyczenia:classic_cool: :p

Gość Mateus
a co to takiego to" mezszczyn" ???? Jezeli chodzi o dzien mezczyzn-to tutaj-po zainteresowaniu kobiet widac,ze slusznie robia ci-jak np.ja,ktorzy nie uznaja zadnego dnia kobiet.Dzien kobiet-to wymysl meskich szowinistow i szowinistek.

Gość tylko ze dzien kobiet jest od
dawna... Tak samo jak dzuien matki. Wsztyscy wiedza kiedy to jest. A te nowe swieta to jakis dziwny wymysl: dzien tesciowej, dzien mezczyzny, cos jak walentynki i haloween kiedys :O Nigdy tego nie bylo i nie jest mi potrzebne do szczescia. Poza tym w dniu kobiet nikt mi zyczen nie zlozyl. Nie oczekiwalam tego. Ael juz bardziej tradycyjne swieto niz te inne :O

Gość Mateus
"tylko ze dzien kobiet jest"---no i widzisz-jestes seksistka-jak 99 % kobiet a nas-mezczyzn o to posadzacie.Jezeli jest dzien kobiet-wymyslony przez komune,to teraz w niby wolnym kraju-na zasadzie rownouprawnienia powinien byc takze(i niby jest dzis)dzien mezczyzny.Tylko jakos zadnej facetce nie spieszno,zeby sie odwzajemnic.Dlatego mowie-glupi sa ci mezczyzni,ktorzy ten 8 marca jeszcze uznaja.Ja juz od daaaawna nie.I kwita.

Gość moje piwne oczy
to0 jakaś trzecia "płcia"