Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

***** Co myslicie o takich .... ********

Polecane posty

Gość zielona gruszka
śliczne tylko drogie

Gość zielona gruszka
tak sobie teraz pomyślałam, że musiałabyś narysować siatkę kwadratu (no wiesz z geometrii) i dodatkowo do jednego boku dorysowac te oparcie krzesła (albo oddzielnie dokleić) wszystko ładnie skleić:) tylko trochę pracy trzeba by było poświęcić, żeby wszystko równiutkie było:) ja nie miałabym cierpliwości, tylko nie wiem jak te nóżki są zrobione

Ja moze cierpliowść bym znalazła, tylko nie wiem ja kto zrobić :) No ale licze, że w końcu znajdzie się ktoś, kto będzie wiedzial :)

te nozki i oparcie sa wyciete z jednego szablonu, z doklejaniem byloby za duzo zabawy. wydaje mi sie ze wiem jak to zrobic ale musialabym przetestowac a nie bardzo moge w pracy zajac sie wycinankami:D podaj maila to wysle ci rysunek

achajka27, byłabym Ci bardzo wdzięczna. ja jakoś nie widzę tego przestrzennie :( mój mail: drytea@o2.pl

poszlo.Przerywane linie to zgiecia, jakby cos to pytaj;) Nie wiem jak obejsc dziurki w spodzie kolo nozek, pewnie trzeba przykleic dno w srodku pudelka. Podziwiam ze chce ci sie z tym bawic, ja bym nie miala cierpliwosci i zdolnosci, pewnie cale bylyby upaprane w kleju i krzywe:D

Dziękuję ślicznie. Chyba rozumiem o co chodzi... na razie mam ochotę się w to bawić, ale zobaczę jak mi pójdzie.Ślub dopiero w listopadzie, więc jest jescze troche czasu, moge spokojnie sklejac.. A jeśli nie takie, bo nie będa wychodziły, to wymyslę cos innego :)