Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Macia

Kto ma taki sam dylemat?

Polecane posty

Mam troje dzieci: dwóch chłopców i dziewczynke w wieku 5, 3 i 1. Mąż cały czas namawia mnie na czwarte dziecko a ja nie wiem czy sie zdecydowac... pomozcie!

Gość ja złamałam serce
jeżeli macie warunki do wychowania takiej gromadki to w czym problem?? ja chcialabym mieś 3-4 dzieciaków. zawsze ci pomogą, jak podrosną oczywiscie;) chyba ze klepiecie biede to nigdy w zyciu

Gość jak macie warunki to
dlaczego nie Jesli oczywiście chce ci się siedzieć w domu. Powiem Ci ze ja mam 2 maluchów i też czuje że moglabym mieć trzecie, ale odlożylam to w czasie bo narazie chce dac czas tym dzieciom. Czas i siebie. I chce zrobić coś dla siebie. Może zaczekaj 2-3 lata i wtedy zobaczysz czy naprawde chcesz to czwarte czy to tylko taki instynkt.

Ja chce miec dziecko czwarte ale nie wiem czy podolamy materialne. Powodzi nam sie srednio, mamy przecietne dochody.

Gość jak macie warunki to
czasem pieniadze nie są najwazniejsze, ale zastanów sie dzieci podrosna beda chcialy isc tu i tam basen angielski do kina itd. Lepiej miec na to niż sprawiac im siostre czy brata. Ich jest już dużo. Takie moje zdanie.

najpierw kupcie samochód typu Van jeśli macie zwykłą osobówkę. W szóstkę się nie zmieścicie