Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede wdzieczna za odp

no to chyba sie wkopalam

Polecane posty

z 28 na 1 marca kochalam sie bez zabezpieczenia do konca z moim facetem był to moj 11-12 dc, okres mam dostac za 2 dni, ale jakos dziwnie sie czuje, mam wrazenie ze mam mokro.. mam takie dziwne bole w podbrzuszu w zasadzie tam gdzie rosna wlosy łonowe, takie jakby gilgotanie z bolem pomieszane, rozciaganie? nie wiem jak to nazwac piersi bola mnie tak jak zwykle przed okresem, chociaz czasem swedza mnie sutki czy to moze byc ciaza?

ja pytam na powaznie

na test to chyba za wczesnie jeszcze

Gość Eleonara Kwartz
trzeba sie cieszyc ze polakow wiecej . . najlepiej zrobcie trojke dzieci co by wspolczynnik dzietnosci podniesc! i grajcie z rodzinka na iksboksie, plejstejszyn lub nintendo czy dopalonym PC ;/

Poważnie- oczywiście, że możesz być w ciąży, ale nie musisz ;) Zrób test. 100% pewności na kafeterii nie uzyskasz :D

jestes pewna ? moze lepiej poczekam do terminu co?

Gość nie rozumiemmmmm
zadawaj mądre pytania jeśli oczekujesz mądrej odpowiedzi :) nie rozumiem czego spodziewasz się po takim pytaniu? zrób test albo chociaż poczekaj do terminu miesiączki

ja tez nieraz czułam bardzo wilgotno jakies dwa dni przed okresem, ale jak juz mial byc to sucho.. najlepiej test zrobic, za dwa dni masz dostac okres ? to poczekaj te dwa dni, juz raczej wiarygodny powinien byc, ale test z krwi

bo w zasadzie to nie powinny byc moje plodne dni.. znaczy sie powinno byc juz po owulacji

to ja chyba poczekam te 2 dni..

No rzeczywiście durne pytanie, jakbyś nie wiedziała skąd biorą się dzieci. Ile Ty masz lat 18-19 ?

wiem skad sie biora.. ale wiem tez ze 14 dni przed nastepna miesiaczka wystepuje owulacja, u mnie cykl zawsze jest regularny i bylam pewna tymbardziej ze mialam 2 dni wczesniej bole owulacyjne ze to juz sa moje nie plodne dni, od wczoraj mam te dziwne bole dlatego sie zastanawiam..

Gość co Ty gadasz...
przeciez w te dni kocha sie na dziewczynke:D nie zadawaj pytan jesli nie chcesz odpowiedzi..zrob test taki 6 dni od zaplodnienia to bedziesz wiedziec

znam osoby ktore zaszly w ciaze 3-5 dni po okresie... oczywiscie ze mozesz byc w ciazy, ale nie ma co gdybac, tylko trzeba odczekac te 2 dni i jak nie bedzie okresu to zrobic test,... powodzenia

Gość do autorki..............
ilodniowe masz cykle to podstawowe pytanie...kiedy mialas ostatnia miesiaczke?

Gość Niunia 98 ldz
w moim przypadkui bylo ze jak bylam juz w ciazy to dostalam okres byl tak dlugi ja zwykle i to zmylilo mnie w obliczeniu ile tygodni juz mam moja dzidzia bo myslalam ze mniej wiec zrob test

wlasciwie to trudno to okreslic.. 17 lutego cos ok 21 dostalam lekkiego brazowego plamienia, nastepnego dnia mialam juz normalny okres, moje cykle trwaja 24 dni

upupup

Gość do autorki..............
szansa jest mała ale jest....zrob jutro test albo bete hcg w laboratorium...

przepraszam was za szczegoly, dodam jeszcze ze dzien przed stosunkiem brzydko mowiac zalało mnie sluzem, probuje sobie przypomiec jaki sluz mialam w dniu stosunku, wydaje mi sie ze jeszcze był plodny.. znaczy sie wodnisty i przezroczysty, dzien wczesniej napewno był taki

no nic Ci na odleglosc nikt nie poradzi...przy stosunku bez zabezpieczenia szansa na ciaze jest przeciez zawsze.. zrob test jest tylko jeden sposob zeby sie dowiedziec

Gość Matyldaaa
dobrze ze ruchów juz nie czujesz

mialam dostac dzisiaj miesiaczke i jej nie mam.. jajnik mnie kluje czasem no i ten sluz.. mam przeczucie ze jednak jestem w ciazy jak jutro nie dostane miesiaczki to kupie test i zrobie go nastepnego dnia z porannego moczu

Gość ja tez tez
czułam się jakbym miała dostac okre, nosiłam przy sobie tampony, bo miałam wrazenie że to juz .. i okazała sie ciąża

Gość ja tez tez
a miałam przeczucie, że nie jestem a zrobiłam test dla świętego spokoju