Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojtybozewq

kolezanka zazdrosna

Polecane posty

Gość mojtybozewq

jak sie dowiedziala ile zarabiamy z mezem ,przestala sie do mnie odzywac czy to normalne?

Gość ele mele dudki
normalna zazdrość

Gość
nie jest to normalne i nieładnie ze strony koleżanki ale powiem CI że jest to maksymalnie frustrujące gdy wszyscy wokoło zarabiają więcej a Ty mimo starań tkwisz w martwym punkcie z tym swoim marnym 1200 :o niespełnione ambicje rodzą poczucie niesprawiedliwości chociaż to koleżanki nie usprawiedliwia bo powinna zachować się z klasą, chociażby ją skręcało z zazdrości :)

Gość mojtybozewq
gadalysmy nagg zaczela sie wypytwac czym sie zajmujemy ,ile zarabiamy -co bylo juz chamskie ,ale nie mam natury klamac i powiedziala "ze szpan i nowobogaci i uciekla z gadu

Gość mojtybozewq
ona pracuje w angli

Gość mojtybozewq
chyba stracilam kolezanke:/ moglam ja oklamac

Gość herbalife Janusz Hymen
jesteś jeebbbnienta

Gość nie rozumiemmmmm
a ja mam taka kolezankę która przychodzi do nas i za kazdym razem kiedy mamy coś nowego ona leci do męża i zaraz tez sobie kupują tak mnie to denerwuje że nie raz kipie ze złości ;) ostatnio wymyśliliśmy z mężem ze powiemy jej iż zrobiłam sobie kolczyk w miejscu intymnym i poczekamy czy tez sobie zrobi :D

Gość mojtybozewq
hehe dobre;) ale to strasznie wkurzajace...

Gość malajka nakukene
to znaczy, że to nie była żadna koleżanka. Co się przejmujesz, takich głupich pind zawistnych są tabuny. Sama nie ma, ale jak ktoś ma, to już obraza majestatu, jakby tylko jej się należało, a olej taką, co ją koleżanką zwiesz.

Gość herbalife Janusz Hymen
powiedz że masz se zrobił kolczyk na swojm wacku, ciekawe co ona na to ???

Gość mojtybozewq
bo mnie sie pyta co ztymi pieniadzmi ,a ja mowie ze dom chcemy budowac moze za rok i marzy mi sie 6 pokoi ,na to ona a po co ci 6 -cchesz komus pokazac ze ci stac? ,i sie pyta kto bedzie ci je sprzatal -ja na to ze sprzataczka - a ona pfff ze jestem smieszna ,przperoaszam bardzo a co wtym smiesznego?? jak ja bede praciowac ,maz to kto niby ma sprzatac ,moja szwagierka tez ma sprzataczke i przynajmiej dzieku temu po pracy ma czas dla siebie a tak musiala by zapierd...

Gość ele mele dudki
Oczywiscie to nie było kulturalne,tak samop jak wypytywanie się co się robi i ile się zarabia. Jak ktoś ma mało pieniędzy ,a ciężko pracuje to może być zrozumiałe. Ale mnie najbardziej wkurwia jak ktoś jest bogaty,ma kupe kasy i zazdrości temu biedniejszemu,że sobie radzi lub mu się polepszyło. Chamstwo nad chamstwem. Bogaty,a zazdrości, myśli że tylko jemu się należy! Wrrrrrr