Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaaa

Czy warto iść do wróżki??

Polecane posty

Gość zaciekawionaaa

Jak myślicie?? Czy ktoś z Was korzystał kiedyś z usług takiej osoby?? Nie chodzi mi o wirtualne wróżby, tylko "live" ;) Jak Wasze wrażenia? A może znacie jakąś godną polecenia wróżkę z Krakowa?? Cały czas się nad tym zastanawiam...

Gość kolp
po co Ci to??? bedziesz sie nakrecac na wszystko co Ci powie...to wcale nie jest dobre...uwierz

Gość zaciekawionaaa
Ano własnie też tak przypuszczam, dlatego do tej pory nie skusiłam się i chcę poznać opinie innych ;)

ja korzystalam.trafilam do zaufanej u ktorej byly moje przyjaciolki.poszlam tam tylko dlatego b o naprawde duzo prawdy im powiedziala.zarowno o tym co dzialo sie w ich zyciu jak i bedzie dziac.. czesc tego co wywrozyla mi spelnila sie.rowniez to co mowila wtedy o terazniejszosci bylo prawda.ja trafilam na kobiete ktora naprawde miala jakis tam dar.najlepiej idz do jakiejs polecanej.zeby ne okazala sie zwykla naciagaczką.pozdrawiam

Hehehehe moja mama byla jak sie o mój poród bała i wróżka jej powiedziała ze z dzieckiem bedzie wszystko dobrze ale ze mna kiepsko poza tym powiedziala jej ze mój ojciec bedzie godzony nożem za 5 lat i umrze od urazów... od tamtej pory minelo 8 lat ja mam sie dobrze ojciec znakomicie a tylko w sprawie dziecka sie nie myliła moja córka tez ma sie bardzo dobrze:)

Gość sjkhdih
ja chodze w krakowie do super wrozki :P ciagle jestem w szoku mowi przeszlosc i przyszlosc nie wiem jak ona to robi ;) bylam u innych ale bzdury gadały

To też byla polecana i niby bardzo dobra wróżka...pewnie jak zgadnie to zganie jak jej sie uda a jak nie to tak jak w przypadku mojej mamy lek przed tym co jej powiedziala a nic sie nie sprawdzilo:)

no coz jeli chodzi o mnie czy moje kolezanki to naprawde fakty ktore powiedziala,nie dalo sie zggadnac.wiec jak widac roznie bywa.

Gość BRONDYNKA
Ja byłam kiedyś u profesjonalistki, to była bardzo mądra kobieta, wróżyła ze zwykłych kart do grania i mówiła takie rzeczy, że nie wierzyłam, ale sie sprawdziło.

Gość zaciekawionaaa
>sjkhdih -możesz podać jakiś namiar na tą wróżkę z Krakowa...??

Gość BRONDYNKA
A moze ktoś zna jakąś sprawdzoną wróżkę w Warszawie? Chętnie poszłabym znowu, ale tamta nie była z Wawy i nie mam kontaktu.

Gość sjkhdih
tak ale nie chciala bym na forum ;) podaj jakis email albo cos

Gość koloseum
Jeśli masz na zbyciu trochę kasy i chcesz dać sobie wmówić parę rzeczy to warto.

Gość BRONDYNKA
sjkhdih napisz mi na maila: sssss40@o2.pl

Gość zaciekawionaaaa
I ja namiary poproszę na: obsesjaa@o2.pl Fenkjuuu! ;)

Gość Łysy Grzesiek
niech poda ci liczby na totka na najbliższe losowanie. Jak nie to niech sp jer dala

Gość shamrok
sjkhdih mozesz mi podac namiary na adres konusduzy@wp.pl

Gość gość
www.wrozka-ewa.com

Gość gość
Zamówiłam całoroczną przepowiednię u wrożbity Paulusa (http://wrozbitapaulus.pl) i w tej chwili mogę powiedzieć, że sprawdza się praktycznie wszystko. Od spraw miłosnych po zmianę pracy.

Gość gość
Osobiście najczęściej korzystam ze strony http://ezowymiar.pl mam tam kilka wróżek (Irmina, Sigita, Arwena) do których dzwonię w razie problemów i które zawsze są w stanie mi pomóc.

Gość Kasia1965
Polecam Panią Grażynę. Prawie wszystko co mi powiedziała się sprawdziło i co wazne doradziła jak to wykorzystać. Jak do tej pory jedyna wróżka, która mi pomogła. Jej numer tel to 708 403 155, połączenie nie jest drogie, jakieś 2,5zł/min

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!

Gość gość
Rok temu, gdy rozmawiałam z wróżką ze strony wrozkadiana.pl, nie uwierzyłam w jej dziwne wróżby i przepowiednie. Teraz tu wracam i mogę wam wszystkim powiedzieć, że sprawdizły się prawie w stu procentach. Nie wiem o co chodzi, ale to działa. Sama jestem w szoku.

Gość Jasia

Ja z kolei korzystalam i z Diany i z Oliwi, ostatnio Wrozka Limona mi podpasowala bo ma tanio a tez rozklada tarota

Gość Malwinka

Ja również miałam okazję korzystać z usług wróżki natomiast warto wybrać doświadczoną osobę z dobrymi opiniami, która ma wysoką sprawdzalność wróżb i przede wszystkim wie jak odpowiednio podejść do człowieka. Ja zawsze miała problemy sercowe i szukałam pomocy jak to w końcu rozwiązać. Trafiłam na wróżkę Ayla, która oprócz samego wróżenia z kart, dodatkowo przeprowadziła rytuał na miłość, który usuwa blokady z pola miłości i pomaga odnaleźć partnera. Rzeczywiście w końcu udało im się znaleźć tego jedynego z którym planujemy w tym roku ślub.  Warto czasami dać sobie szansę na lepsze jutro! 🙂