Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winogronko hhdfdd

Seks analny

Polecane posty

Gość winogronko hhdfdd

Hej, chcialabym sie kogos poradzic w tej sprawie. mimo tego, ze czesto sie myje, dbam o higiene to w czasie seksu analnego pojawia się troszke nieprzyjemny zapach gdy mąż wyjmuje ze mnie swojego penisa. Czy tak po prostu jest, czy ja jestem jakas nienormalna, nie wiem juz co stosowac, by tego uniknac...

Gość dupa jest do srania a nie
do jebania:p ten smród to twoje gówno które w chwili kiedy chop pakuje ci palę ma ochotę wyleźć z dupy:p

Gość winogronko hhdfdd
tyle, ze nie chodzi o to, ze jestem niewyprozniona, tylko o sam zapach. myje myje, ale wiaodmo głębiej nie wymyje . Lewatywa zalatwi sprawe?

tylko i wylacznie. ja bym sie mojemu nawet ,,nie wypiela'' bez wczesniejszej lewatywy.

Gość winogronko hhdfdd
dziekuje Wam bardzo : )

Gość winogronko hhdfdd
ok, sprubuje jeszcze wyciorem do kibla wujka Zenka

Gość lalkaaaaaaaaa
:-P a jak i pomaga wyciorek:-D

Gość jduhyg
za iles tam lat seksu analnego to ci gowno bedzie samo nieproszone wychodzic, przygotuj sie na to 🖐️

Gość anatolis
bzdura zespół wypadającego odbytu nie jest po seksie analnym, to zwieracz nie wyrabia się :) twój tyłek przeżywa anal każdego dnia wypróżniając się kał nie wylatuje od razu czasami tylko częściowo a reszta się cofa wskutek zwrotnego ruchu perylstatycznego jelita grubego ot taki psikus natury aby nie wysrać się do końca za jednym podejściem XD 86% kobiet osiąga instensywniejsze orgazmy i znacznie szybciej po przez stymulację analną a niżeli waginalną.

Gość manfred u
no seks analny trwa nieco dłużej niż wypróżnianie, dlatego nie trzeba tego nadużywać, ja z moim Miśkiem robimy to najwyżej 1-2 razy w miesiącu, no i na zmianę, przy takiej czestotliwosci nic nie powinno sie stac

Gość doświadczyńska
masło zambrowskie to znakomity lubrykant

Gość cos o tym wiem.
hmmmm. co do anala to moim zdaniem najlepsza pozycja to misjonarska lub "na pagony" moze tez byc na lyzeczki. do tego wczesniej trzeba rozluznic dupcie. ja moja dziewczyne najpierw rozluzniam palcem, chwilke to trwa, do tego duzo nawilzacza a pozniej powoli wkladam penisa, najpierw sama glowke pozniej coraz glebiej i jest ok. zadnego bolu. Lewatywa nie potrzebna bo w naszym przypadku nigdy nie bylo zadnych nieprzyjemnosci, wystarczy ze dziewczyna wczesniej sie dobrze wyprozni i umyje i jest ok. Jelsi chodzi o plusy to dla faceta jest ciasniej a moja dziewczyna ma silniejsze orgazmy. To tyle. Jesli chodiz o minusy to nigdy sie nie zastanawialem nad tym. Od 5 lat wszystko gra i zadnych problemow nie mamy. Pozdro