Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evemalutkaaaa

Jak się zemścić na zdrajcy?

Polecane posty

Gość evemalutkaaaa

Spotykam się z facetem od 1,5roku.Kilka dni temu odkryłam,że dał na pewnym portalu ogłoszenie,że nie układa mu się w związku i szuka kogoś na boku.Założyłam lewego maila,napisałam do niego,odpisał,poprosił o fotkę,znalazłam jakąś na n-k(wiem,że to podłe wiem;P),wysłała,odesłał swoją.Mi słodzi dalej jak słodził,mówi że jestem cudowna,planuje ze mną przyszłość. Planuję go oczywiście kopnąć w dupsko ale wcześniej go upokorzyć jak się tylko da. Mam pomysł,żeby zaprosić go na kolacyjkę i seksik,zjemy kolacyjkę,ja wyjdę do łazienki niby się odświeżyć,jemu powiem żeby się przygotował na moje przyjście,prawdopodobnie jak wrócę z łazienki będzie już rozebrany a ja wtedy szybciutko złapię jego ciuchy i wywalę przez balkon;P Następnie poproszę o opuszczenie mojego mieszkania. Zastanawiam się też,czy do tego nie poprosić znajomych blokersów,żeby mu wszystkie oponki w aucie poprzebijali w czasie jak będzie u mnie. A może macie bardziej wyrafinowane pomysły na zemstę?

Ja bym sie z nim omowila jako ta Pani z portalu. ;) Kopara by mu opadła. Potem ze stoickim spokojem poinformowac go aby opuscił Twoje mieszkanie :)

Gość wróżka Almena
najlepszy: kopnij w dupe bez wyjaśnień :D nie odzywaj się - to go najbardziej zaboli. ;)

Gość lalineczka
a może dowiedz się czemu on uważa, że nie układa wam się w związku. To co robisz jest dziecinne i głupie, pozostanie ci po tym tylko niesmak. Poza tym czemu mu nie pokazałaś tego profilu i nie zrobiłaś afery tylko bawisz się w podchody?

Gość evemalutkaaaa
Nie zamierzam kontynuować znajomości z kimś,kto będąc w związku ogłasza się w internecie że szuka kochanki.Zatem nie interesuje mnie dlaczego on uważa,że nam się nie układa.Gdyby był uczciwym facetem to by mi powiedział,że jego zdaniem coś jest źle i powinniśmy to zmienić albo powinien się ze mną rozstać.Potem niech sobie kogoś szuka proszę bardzo. A upokorzyć i tak go zamierzam bo uważam,że zasłużył na takie potraktowanie.

Udawaj że nie wiesz nic o planach zdrady i zerwij z nim "bo się mi znudziłeś".

Gość ja bym zrobiła tak
daj jego namiary na portalu gejowskim z kafejkinajlepiej 2 opcja umów sie z nim faktycznie jako ta pani z nk tyle ze najlepeij na seksik w hotelu i powiedz zeby sie przygotował lezał nagi nałozku i wejdz ze znajomymi do pokoju

Gość Sage
Przebijanie opon czy wyrzucanie ciuchów to paskudne pomysły - chodzi o to, że źle świadczą o Tobie. Facet mógłby pomyśleć "boże, z kim ja się zadawałem", a nie o to przeciez chodzi. Najlepszą radę dała Sushinex - umów się z nim jako ta pani z portalu i poproś spokojnie by opuścił mieszkanie.

Gość O Mateczko
A co pomysli kobieta jak czyta np takie ogloszenie swojego faceta?? To dziala w obydwie strony kochana. Zemscij sie na frajerze. On tak traktuje laski ty potraktuj go lepiej.

Gość słone-czko
Wiesz co faceta najbardziej boli???? zdrada wtedy cierpi jego duma i męskość. Zerwij z nim i powiedz,że od dłuższego czasu go zdradzasz bo zwłaszcza w łóżku Cie już nie zaspokaja. Facet się załamie :D Akcja z ciuchami niezbyt w niego uderzy,nic się nie przejmie. zadzwoni i ktoś ciuchy jemu przywiezie...

Gość evemalutkaaaa
Jesteśmy razem 1,5 roku a on sobie szuka kochanki przez internet,nie obchodzi mnie co on o mnie pomyśli bo jest śmieciem bez odwagi i charakteru.I czuję potrzebę perfidnej zemsty;P To raczej ja teraz myślę: matko,z kim ja się zadawałam?

Gość ja bym zrobiła tak
hm zamow z komórki jakąs oblechowata prostytutke,najlepeij jakis facet niech zadzwoni,ozniej potwierdzcie jego adres itp,i ty umów sie z nim jako ta laska z nk i niech przyjedzie do niego ta prostytuta,chciałabym jego minę zobaczyc

Gość evemalutkaaaa
Nie będe wydawała ciężko zarobionych pieniędzy na to,żeby mu psikusa zrobić. Albo pójdziemy na kolację do knajpy,najem się,napiję,następnie wyleję mu kawkę z fusami na głowę informując przy tym,że odkryłam jego postępek i że kończę z nim znajomość po czym wyjdę z knajpy i zostawię go samego niech jeszcze płaci rachunek.

Gość ckjifgooigh
zadzwonic do burdelu to wydajesz ciezko zarobione pieniadze? hehehehe to moze dlatego nie chcesz oddac tych ubrań ,ze skapstwa lol

sunshinex rulez reszta pomyslow to dziecinada. facet ochlonie z szoku po fusach czy wyrzuceniu ubrania i poczuje ulge, ze sie nie zwiazal z kretynka.

aha, i czy jestes pewna ze on to on? W wirtualnym swiecie ktos mozemu robic kolo piora. Np ex. albo wierzyciel ;)