Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaskoczona007

FACET W SZPILKACH

Polecane posty

Kochani, słuchajcie tego. Ostatnio z mezczyna mojego zycia ostro zabwiamy sie w łozku. Ponczochy,fajna bielizna i do tego chciałam załozyc 13cm szpilki (on je uwielbia,kocha ma na ich punkcie bzika,jak bardzo nawet nie wiedziałam...)niestety nie mogłam zalozyc moich szpilek z powodu zadrapanej piety,na to mocno podniecony moj ukochany...powiedział poczekaj chwile....czekam a on wczecza mi zlote wysokie 11 cm klapeczki ,pytam czyje to...on na to ze chce aby zmienily wlasciciela...spojrzała na niego ze strachem ,prawie spadalm z lozka tak tak to byly jego buty.....!!!! bylam w ciezim szoku...wogole nie slyszalam co do mnie mowi,tylko cos w stylu ze to byla najwieksza pokusa...i ze to sprawialo mu przyjemnosc-bylismy w rocznym zwiazku na odleglosc wiec nie mialam o tym zielonego pojecia.... przetrawiła \"faceta w szpilkach\" jestem toterancyjna,to co straszylo teraz lekko smieszy,doceniam tez szczerosc do bolu z jego strony...bo to bylo mocne,bardzo mocno. nie zmienia to faktu ze jest na razem cudownie,planujemy wspolne zycie,ale wiecie lekki niesmak pozostaje,inaczej leka obawa...ze zrobi to znow,moze nie ze zrobi tylko ze to sie moze rozwinac:)....ehhh wspomne tylko ze spacery w szpilkach odbywaly sie tylko w domowych pieleszach:) kobiety spotkalo was cos takiego? z gory dzieki za opinie

Gość lalineczka
jesteś z fetyszystą...chyba to tylko to;) Jak ci nie przeszkadza to szczęścia wam życzę:)

Gość bez odbioru
"czekam a on wczecza mi zlote wysokie 11 cm klapeczki ,pytam czyje to...on na to ze chce aby zmienily wlasciciela...spojrzała na niego ze strachem ,prawie spadalm z lozka tak tak to byly jego buty.....!!!!" albo facet ma strasznie małe stopy, albo Ty kajaki :P

Gość lolka888
hehe mezczyzni nie mogac kupic meskich kupuja damskie klapki norma

opowiedzialam wczoraj o tym mojemu facetowi i powiedzial,ze w sumie mozna tak sie bawic...a ja mowie,ze to tak jakbym ja wkladala skarpetki do majtek,ze niby mam penisa...wtedy chyba zrozumial powage sytuacji i przyznal mi racje :)