Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiilcza jagoda

TAK NAPRAWDE TYLKO TWARZ LICZY SIE U FACETA

Polecane posty

Gość wiilcza jagoda

widze to wszedzie, ladne dziewczyny spaceruja niekoniecznie z dryblasami ale z kolesiami o naprawde ladnych meskich rysach twarzy, ladnymi oczami etc. Przygladnijcie sie otoczeniu, tak naprawde powyzej 180 ma teraz prawie kazdy, ale z twarza juz nie jest tak dobrze. Mam kolege 172 ale jest mega przystojny z buzi, lgna do niego wszystkie moje kolezanki, moja kumpelka ktora zarzekala sie ze za zadnym facetem nie bedzie sie ogladac wprost rozplywa sie w jego towarzystwie i ciagle sie na niego spoglada:) natomiast inni, czestokroc wysocy (po 185 cm) ale z calkowicie przecietnymi zwyklymi szarymi mordkami sa sami i naprawde nie budza zainteresowania. Moj wniosek jest taki ze jest teraz mnostwo wysokich mezczyzn, nie budzi to juz takich emocji, natomiast facetow z ladnymi przystojnymi twarzami jest o wiele mniej i to oni budza wieksze zainteresowanie..

Gość facet z rewala
u kbiety tez tylko twarz, to podstawa i jak gęba brzydka to dalej nawet nie oceniam 🖐️

Gość a dla mnie
liczy się jeszcze jedna rzecz... bardzo istotna zresztą. I wolalabym mieć jednak wysokiego faceta nie za chudego i nie za grubego

Gość lalkaaaaaaaa
a dla mnie liczy sie tylko wnetrze..mam super faceta i w cale nie przystojnego dla innych:-P..ale mnie sie podoba bardzo..i w sumie o to chodzi:-)

Gość z facetami to jest tak
jak sa zadbani, dobrze ubrani, ładnie pachną, potrafia czyms zaimponowac np. świetnym dowcipem...itp, potrafia pokazac że sa zaradni to w tym momencie twarz nie jest najwazniejsza, ale i tak cos w tym jest co piszesz, tzn. tych z sympatyczna twarzą lepiej widac a tamci reszta musza sie starac zeby ich było widac, ot co, ale nieprawda jest ze liczy sie tylko twarz, znam facetow z ładna twarzą z którymi nigdy w zyciu bym nie chciała się spotykac, bo maja duzo innych cech które ich dyskwalifikują, ot co

Gość Mr. Scary
A mi się zdawało że portfel :)

Gość buahaaaaa
to ci sie dobrze zdawalo.

Gość u faceta liczy sie tylko
grubosc portfela i moze jeszcze grubosc pytąga:classic_cool: