Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile ile ileeee no ile

ile płacicie za dekorację kościoła ??

Polecane posty

Gość ile ile ileeee no ile

sztuczna czy z żywych kwiatów i jakie miasto ??

Gość aaaanniiaak
u nas dekoracją zajmuje się siostra - łącznie tego dnia ślub brało 6 par, składaliśmy się po 150,00 dekoracja z żywych kwiatów (Warszawa)

my dziś jedziemy na spotkanie z dekoratorką zobaczymy ile powie nam za dekorację jaka chcemy mam nadzieje że jakieś normalne pieniądze zwłaszcza ze kościół jest mały ,,,,

my płacimy 270zl, w tym mamy; - ślicznie udekorowany klęcznik nasze i świadków krzesła - co druga ławka na stojakach stroiki ze sztucznych kwiatów i świeczka - czerwony dywan - na ołtarzu ogromny bukiet z żywych kwiatów a tiulem i para białych gołąbków Kolory wybieramy jakie chcemy. Ja bede miec biały i pomarańcz. No i jak na razie na 19.09.2009 jesteśmy tylko my:) A jak będzie jeszcze jakas para to się z nią ustali co i jak:) i dojdziemy do porozumienia w sprawie kolorow:D

My chyba kwiaciarke wezmiemy, dekoracje chce taką raczej skromną, bo proponowała mi taką bogatą ale byla okropna:O Więc ja pod ołtarzem na ołtarzu i pod mównicą będę mieć żywe kwiaty, lilie, margaritki i gladiole ... a przy ławkach będą sztuczne takie stroiki postawione, ale oglądałam z bliska te kwiaty i nie są to te plastikowe brzydkie:O tylko wyglądają jak prawdziwe są śliczne i takie delikatne Za wszystko zapłacę ok 400zł

Gość a my płacimy za taka zwykla
500zł woj śląskie :(

no my już po rozmowie i dekoracja 3 małe żywe bukiety 1 duży tiul na ławkach i jedna lilia co 2 ławki biały lub czerwony dywan bo w kościele brak dekoracja krzeseł klęczników pani obliczyła na 2000 :( wawa

Gość gośkapk
a ja biore tRa firme..napewno nie wezma tyle kasy az sa z warszawy i moja kolezanka rok temu u nch zamawiała dekoracje w hotelu baron i wyszło super. jak ktos chce to daje link www.angel.ecom.net.pl