Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem ktory...

który motorek kupic dla 3-latka - pomóżcie

Polecane posty

Gość nie wiem ktory...
mi bardziej podoba sie ten z allegro, niby napisane ze od 3 lat, ale nie wiem :(

ani 1 ani 2 koła - plastik - odpadają :( poszukaj jakiegoś co miałby choć paseczek gumy doklejany albo już teraz weź pod uwagą doklejenie gumy na koła do któregoś z tych 2 co pokazałaś. z doświadczenia Ci powiem że w plasitkowe koła powbijają Ci się drobne kamyczki i będzie głośno jeździć a do tego słabo amortyzować i dziecko lekko wytrzęsie

Mój dostał w prezencie taki sam jak z allegro. I bzdurą jest że idealny motorek dla 8 :D Mój nim jeździł jak miał niecałe 2 lata,teraz ma 3,5 i jest on po prostu za mały! Koła mimo że są z plastiku to się dobrze trzymają . Podnóżek jest do dupy! -wiecznie kleje po jest tam przycisk który uruchamia się nóżką.On jest za delikatny!Co innego gdyby moje dziecko stukało... W aukcji pisze że jeździ 1-2 h godziny (u nas wychodziło to więcej bo gdzieś 4-5 godzin ciągłego jeżdżenia.Na poczatku to mały nie mógł się od niego oderwać) Jednak zdecydowanie dłużej się ładuje!

mój synek ma quada dostał na 2 urodzinki. teraz ma 3,5 i jest już na niego za duży, niemieści mu się stopamiędzy jednym nadkolem a drugim .musisz zwrócić na to uwagę bo inaczej dziecko długo niepojeżdzi. a tak poza to moje dziecko szybko się nim znudził bo za wolno jeżdził. synek w wieku ok.2 lat jeżdził już na rowerku z bocznymi kółkami i taka powolna jazda na quadzie go nudziła.a po pierwszej jeżdzie musiałam jak princpolo reperować kleić pedał w podnóżku. ogólnie niepolecam lepszy jest zwykły rowerek trzykołowy. mój synek ma już 2 rowerek z pierwszego wyrósł w wieku 2,5 lat teraz ma z hamulcami w kierownicy.

labudka82----Muszę przyznać że nasz też do godziny jeździł szybko potem coraz wolniej i wolniej.Mój go bardzo lubił,ale niestety nie jest przeznaczony dla niego :D I zgadzam się z Tobą lepszy rower :D /No chyba że i motor ale za dobry trzeba dać min 500 zł.

princpolo widzę że mamy dzieci z tego samego roku mój jest z listopada i też kacperek :) tylko że mój ważył 3800 i 57 cm. masakra . :)

labudka82----Wow sporawy facio się urodził:D Mój może nie największych lotów (ze szpitala przyniosłam dziecko 2800)ale teraz nabiera porządnie :D Powiedź jak u Was z mową?

ogólnie zaczoł nawijać tak w wieku 2-2,5 ale wcześniej mówił pojedyńcze słowa. w grudniu 2008 babcia nauczyła go wierszyka z R pt. czarna krowa w kropki...i od tego czasu czasami się myli i mówi np .ratarka zamiast natalka.rarka zamiast lalka itd. ale ogólnie mówi dużo wymyśla swoje historyjki.opowiada co mu się śniło ,zna kilka piosenek i wierszyków.ale ostatnio jest na etapie malowania rysuje ludziki samochody rakiety pająki itd. inie chodzi do przedszkola ogólnie jest wyższy o głowę od swoich rówieśników i szybciej się rozwijał np. byłam w szoku jak 1 ząbek wyszedł mu w 2 miesiącu życia a jak miał 12 mies. miał dokładnie 12 ząbków.chodził od 10 mies.nieraczkował itd i niechoruje jeszcze nigdy niemiał nawet gorączki .1 raz antybiotyk na kaszel.i ogólnie się przy nim nienarobiłam bo odkąd mieszka w swoim pokoikuto prawie jakbym dziecka niemiała .

Gość nie wiem ktory...
dzieki dziewczyny! rozumiem w takim razie, ze dobrze byłoby cos wiekszego - np http://allegro.pl/item567755550_smoby_motor_trzy_kolowy_roadster_na_akumulator_pno.html lub http://allegro.pl/item556230361_wloska_jakosc_motor_cross_na_akumulator_1013.html szczerze powiem, ze nie mam dzieci, w blizszej rodzinei tez nia mam maluchów i trudno mi sobie wyobrazic, co byłoby najlepsze dla 3-latka,dlatego pytam. A chce kupic go w prezencie dla chłopca, ktorego nie znam, ale wiem, ze bardzo chciałby taki motorek, a rodziców nie bardzo stac.

nie wiem ktory...-----Hmm cięzko mi teraz doradzić bona żywo nie widziałam tych pojazdów :) Ale wydaje mi się że są większe,i jakies takie fajniutkie :D A że trochę to kasy jest to może jeszcze poszukasz tego konkretnego modelu w sklepie lub zapytaj się osób na allegro co kupili jakie mają odczucia.Bo szkoda by było stracić kasę :)

labudka82-----To fajniutko:D Mój w sumie wszystko robił później (wg tego co widziałam u koleżanek) Pierwszy ząbek po przeszło 11miesiącu a w 13miałjuż całą buzie! wychodziły jemu po 2-4jednocześnie! .Pierwszy kroczek po13 miesiącu,siedzenie po 8.A z mową mam poważny problem :( Tylko 7-8 wyrazów.Zaczyna budować trochę zdania ale takto wszystko na migi :(:(:(

nie wiem ktory...-----Kurde ciężka sprawa ale wydaje mi się że najlepszym rozwiązaniem będzie gdybyś zrobiła tak jak psize koleżanka wyżej :)

Gość nie wiem ktory...
sprobuje, dzieki :) Fajnie sie czyta o dzieciakach, kocham dzieci, ale staranie sie o swoje w przyszłym roku wstepnie planuje ;) oby Wasze dzieciaczki zdrowo sie chowały!!!

Gość kuzynkaaaaa
ja mam do was kochane mamy też pytanie, mam niedługo urodziny u 3 latka chłopca, tak myślałam aby mu kupić rowerek, ten chłopiec jest mi bardzo bliski, czy może być taki prezent i jak wiecie to może jakiej firmy i jaki,jeżeli nie to co byście poleciły,

Najlepiej kupić rowerek metalowy,taki już dorosły. Mój jeździ jeszcze z bocznymi kołkami ale w lato będzie przymiarka bez kołek :) Hmmm nie wiem jakiej mamy firmy(kupowany w sklepie rowerowym).Stoi w piwnicy więc jak będe przy okazji to zobaczę. Może być rower coś na wzór tego: http://allegro.pl/item571337812_rower_rowerek_mbike_lillies_12_cali_2_kolory_w_wa.html