Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katty223

Łupież różowy Gilberta - kto to miał? i czy były nawroty?!

Polecane posty

Gość Katty223

Witajcie! Jeżeli byliście chorzy lub mieliście nawroty łupieżu różowego Gilberta to proszę opiszcie to bo ja jestem załamana na maxa już nie wiem co mam robić :(...ostatnio Gilberta pierwszy raz złapałam 9 miesięcy temu, podobno gdy się raz zachoruje to juz uodparnia, a tu kicha z tydzien temu pojawiła mi się swędząca krostka pod pachą (9 miesięcy temu też wystąpiło po pachą) a teraz już jest to plama, łuszcząca się o łososiowym kolorze i myśle ze Gilbrt do mnie powrocil...plakac mi sie chce kiedy patrze na moje zdrowe cialo bez krostek i wiem ze niedlugo gilbert wysypie mnie na calym ciele i znow sie bede meczyla...ostatnim razem kiedy mialam gilberta praktycznie nocami nie spalam bo tak mnie swedzialo...najgorszemu wrogowi nie zycze tego schorzenia :(

Gość Katty223
Pomórzcie!!! Proszę jeżeli ktoś to przechodził to niech odpowie :( ale z drugiej strony to istny skandal, żeby w XXI wieku nie było lekarstwa na Łupież Różowy Gilberta :(

Gość Masza_M
miałam nawracający łupież różowy przez 15 lat. Od 7 lat nie było nawrotów. W okresie gdy występował nie mogłam zajść w ciąże. Nie wiem czy to ciąża wyleczyła go, czy to po jego ostatecznym ustąpieniu w nią zaszłam , w każdym razie po zniknięciu ostatniej plamki zaszłam w ciążę i odtąd już nie bylo nawrotów.

Gość gość
Up. Pomocy, też mam to cholerstwo i spać nie mogę bo tak swedzi :/