Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie z tego swiata

Czy 700zl na 1/2 etatu to tragicznie malo ?

Polecane posty

Gość nie z tego swiata

praca w biurze na komputerze, chce sobie dorobic do skromnej emerytury i taka pensje mi zaproponowano na pol etatu - czy powinnam domagac sie wiecej? :( prosze o wypowiedzi

Ja zarabiam w biurze 1500zl netto za caly etat.. Zalezy tez co bedzie nalezalo do Twoich obowiazkow...

Gość nie z tego swiata
rozliczanie delegacji obliczanie skladek do zus odbieranie faktur droga mailowa ......sama nie wiem jak ustosunkowac sie do tej kwoty :(

Gość ja bym brał
i byłbym szczęśliwy :D ale nawet takiej nie znajdę jestem smieciem :(

Nie chce Cie zalamywac, ale w moim regionie teraz zwalniaja ludzi i chcialam zmieniac na lepiej platna ( prowadze sama firme - szef ma 2 lewe :P - szkoleniowa, rozpisuje przetargi i pisze nowe programy szkoleniowe itp) i nic nie moge znalezc, wiec na Twoim miejscu bym narazie poszla do tej pracy, zawsze po miesiacy jak beda z Ciebie zadowoleni mozesz negocjowac:)

Zapytaj nauczycieli, ja po 27 latach 1300 niecałe na rękę - i nie mów mi że to za 18 godz. pracy - jestem polonistą i tysiące sprawdzonych prac, godzin na doszklanie.... Tez chce 1/2 etatyu za 700

Gość nie z tego swiata
dziekuje za wypowiedzi pocieszajace, moze to nie duza kasa, ale do emerytury zawsze dodatkowy grosz :) pozdrawiam Karolina a skoro sama prowadzisz firme, to czy trudno rozliczac skladki do zus ? tego nigdy nie robilam :( ma byc to tez w wersji elektornicznej = boje sie tego, ze sobie nie poradze :(

Gość sdd
ja tyle zarabiam pracując 8 godzin wiec bym sie chętnie zamieniła