Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANGLIELSKI-pomóżcie

ANGLIELSKI-pomóżcie

Polecane posty

Gość ANGLIELSKI-pomóżcie

czy możecie mi napisać jak to ma być poprawnie? But it was o good decision although the begginings wasn't easy.When the language barrier started dissapear I begun fell more comfortable in my new home.I have met new fiends and I feel settled. wiem że w tym tekscie jest dużo błędów gramatycznych ale jak patrzę no te czasy w podręczniku dostaje zawrotu głowy:(

But it was A good decision although the begginings wEREn\'t easy.When the language barrier started dissapearING I begun fellING more comfortable in my new home.I have met new fiends and I feel settled.

Gość ANGLIELSKI-pomóżcie
proszę,muszę ten tekst dziś wydrukować a tek kawałek sprawił mi najwięcej problemu:(

Gość ANGLIELSKI-pomóżcie
dzięki:)

when the language barrier had started to dissapear I begun to feel ( albo filling bez to))

Gość ANGLIELSKI-pomóżcie
czy te dwie formy są poprawne?

barrier started dissapearING I begun fellING more comfortable in my new home- kładziesz nacisk na to, zaczęłaś czuć się wygodnie w momencie kiedy bariera przestała znikać had started to dissapear I begun to feel - oznacza, że zaczęłaś czuć się wygodnie po tym jak bariera zaczęła znikać czyli po naszemu to praktycznie bez różnicy