Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Let It Go

KIEDY ŚCIĄGNĄŁ TĄ SZMATĘ Z ALLEGRO? BORSUKA!!!!

Polecane posty

Gość pssssssssss
nie ale zajmuję się obróbką graficzną zdjęć...i widzę, że Ona ma poprawione dosłownie wszystko...a te ciemne włosy to nie farba tylko też photoshop!!

Gość kglcc
No zaraz się zaczną odzewy, że jesteśmy zazdrosne...a tu nieprawda:) Mnie osobiście podoba się jej figura (jesli ma taka NAPRAWDE, a nie tylko photoshop)..i jest ok:) Rzecz polega na tym, że ona ma pretensjonalną, nieładną twarz pozbawioną wszelkiego intelektu, z toną tapety i wulgarnością. I nie, nie jestem o nią zazdrosna...bo jest tandetna, ma tandetne pozy, tandetne włosy, tandetny makijaż, i większość ciuchów jakie prezentuje jest tandetna. Jak zobaczytłam raz ciuch, który reklamowała ona i był niezły..nie kupiłam go, bo stwierdziłam, że jeśli ją wzięli do zdjęcia i wg sprzedawcy to właśnie ona najlepiej zaprezentuje jego towar...to znaczy, ze ten towar to MUSI byc zwykla bazarówka...moze jestem uprzedzona..ale słowo..nie chciałabym NIGDY tak wyglądać...przecież w dużych miastach ludzie się nabijają z takich dziewczyn. Faceci z gustem po prostu się śmieją jak coś takiego widza...

Gość looo00
dokladnie Ona jest wszedzie -ale fakt ze ludzie ciuszki kupuja bo sa fajne

Gość niektórzy to potrafią
"przedobrzyc" z tym fotoshopem, tak ze wychodzi z tego groteska!:o

Gość ciekawe co to za typiara
kurde:/ naprawdę to jest odpychające!!! Zgodze się zgrabność zgrabnością!!! Ale ta pomarańczowa twarz,tona tapety,i ten czyszczący program,porażka!!!

hahaha:p w pierwszym linku który ktoś wkleił powyżej reklamuje jakaś bluzeczkę z puszkiem a co najlepsze ma tylko 3 tipsy:P 2 jej odpadły:p TTAAAAAAAAAAKA ,,Dama\" i nie dba o takie rzeczy... wstyd...:P

wydaje mi się, że ciuchy są tak samo tandetne jak ona - ta laska działa na mnie jak antyreklama produktu, ktory ona reklamuje.:p

Gość dsfsdfsdgfdsg
morde ma obrzydliwą, ale mówcie co chcecie ale chciałabym mieć takie ciało~!!

twarz pomarańczowa jak gówno,a szyja i reszta ciała jasniejsza...porażka. Coś za kiepski fotografik uuuu.... Mówię teraz o fotce dodaną przez "niektorzy to potrafią" ;)

a wiecie, że ona ksywkę "borsuk" ma na wielu innych portalach?:D

Gość dsfsdfsdgfdsg
"reklamuje jakaś bluzeczkę z puszkiem a co najlepsze ma tylko 3 tipsy 2 jej odpadły TTAAAAAAAAAAKA ,,Dama" i nie dba o takie rzeczy... wstyd... " A MOZE to nie jest photoshop???????????? no bo jak to wszystko pshotoshop a tipsa by zapomnieli??????????? HMMMMMM

Gość kglcc
No co Wy, dziewczyny...przecież tęczowe cienie na powiekach, tona solarium i do tego JASNO RÓŻOWA PERŁOWA SZMINKA NA USTACH...tak się właśnie malują damulki w prowincji (zaznaczam - nie wszystkie). Jak byłam za granicą i gdzieś się COS TAKIEGO pojawiło, to od razu wiedziałam - Polka...żadna Szwedka by się tak nie pomalowała, ani nie ubrała...NIGDY, gwarantuję..dobrze, że większość Polek za granicą patrzy już na dziewczyny zza granicy..i ubiera się jak trzeba;) i wstydu nie przynosi

ale ten "grafik" zapomniał o jednym...mógłby jej wydłużyć przy okazji nogi bo coś przykrótkawe są.:P

Gość tak zgadzam się jest za niska

Gość kglcc
Hehe no ta już nie taka zła babka..a to co ma na sobie, to tunika, czy kiecka? Bo jak kiecka, to przykrótkawa, a jak tunika, to się do tego SPODNIE CHOLERA ZAKŁADA;)

Gość WIE WIEM
A ILE ONA MA WZROSTU???????

Gość tak zgadzam się jest za niska
Ma 160 wzrostu i mozecie wierzyc lub nie ,tyle ma

śluchajcie Miss World, zaproponujcie swoją kandydaturę do sesji zdjeciowej, jak uważacie, że jesteście lepsze. To jest reklama ubrań, a nie tej laski. Ona niestety nie jest wystawiona na sprzedaż na Allegro.

Gość sfdgsdfgdsgfdg
no rozsmiesza mnie to ze pisze ze to tu ikaa modelki bez spodni są :D albo z tuik sexi sukienki robią:O

bimbał spadaj stąd bo psujesz wątek, poza tym to nie ta! Jak nie ta, jak ją wkleiłem z linka z pierwszej strony tego tematu.

Gość sfdgsdfgdsgfdg
ROZSMIESZA MNIE ZE PISZE ZE JEST TUNIKA A MODELKI W SAMYCH RAJSTOPKACH STOJĄ JAKBY TO SUKIENKI BYŁY:D ALBO ZAMIAST 'TUNIKA' PISZĄ ZE O SEXI SUKIENKA, A LEDWO CO DUPE ZASŁANIA :D tak mialo byc :P

Bimbał to nie tą wkleiłeś!

Gość kglcc
Bimbałek, normalnie wystawię:) Zawsze chciałam być ALLEGROWĄ MODELKA:) mam nadzieję, że i mnie tak profesjonalnie zrobią makijaż:)