Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Let It Go

KIEDY ŚCIĄGNĄŁ TĄ SZMATĘ Z ALLEGRO? BORSUKA!!!!

Polecane posty

a ja na allegro tyle czasu kupuję i w życiu na tego paszczura uwagi nie zwrocilam! Ślepa jakaś jestem.... zdjęcie w czapce...i te miny:D postawie przy cukierniczce, na cukrze zaoszczędze:D

Gość eeeeeeeee
Jeśli chodzi o jej profil na NK, to owszem, kupę podszywaczy widziałam z jej fotkami. Jest Niemka i nie ma profilu na NK :)

Gość jeden z 6 mld
ludziom dogodzic a szczegolnie babkom to predzej chyba czlowiek pobiegnie na setke w 5 sekund, ,człowiek brzydki źle, ladny tez źle , przecietny tez niedobrze to kur.wa jaki????? co jej brakuje??? daje klocka ze kazda z siedzacych tu babek dalaby wszystko zeby miec taka figure jak ona, taka twarz jak ona, tak zarabiac jak ona i miec takie zycie jak ona, wiec czego sie babki tak trzepiecie??? zamiast zazdroscic wyrzuc tego pączka i ta pizze i kotleta ktore teraz wkladasz do swojej okraglej rumianej buźki , wez psa na spacer i zrob z nim 10 kilometrow zrob pare brzuszkow i zrob dookola siebie a nie narzekaj ze babka jest zrobiona w fotoshopie,, nawet jak jest zrobiona to pewnie i tak wyhacza spojrzenia kazdego przechodzacego faceta , poza tym kto ma reklamowac ubrania? blada mysz?? te wszystkie babki ktore wkleiliscie nawet w 10% jej nie dorownuja, ta kobieta ma taka figure ze daje nastepnego klocka ze kazdemu facetowi staje wacław jak na nia patrzy babka jest super i nikt temu nie zaprzeczy gdyby bylo inaczej nikt by jej nie bral do reklamowania ubran , powiem wiecej wlasnie ta babka sprawia ze czlowiek chce takie ubranie kupic (ktore ona reklamuje) bo chce wygladac tak jak ona, spojrzcie na inne ubrania te ktore reklamuja inne babki te ktore wkleiliscie, ,ubrania na zwyczajnej babce tez sa zwyczajne , dla mnie ta babka w skali 1-10 ma pełna 20-stke a na ta figurke moglbym patrzec dniami i nocami , taki jest facet ,a babki chca nam wmowic ze ona jest jakims spalonym borsukiem ,sory babeczki jak ona jest spalonym borsukiem to co powiecie o sobie?

Gość sprzedawca fasolek
ojej nawet tutaj ona?????:O:O:O:O:O

Gość wefe
a panna ma wary jak brzegi od nocnika ble... patykiem bym jej nie tknął... chociaż bardzo zgrabna jest