Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiohqehjtkea

Jak zdobyć kaslo na nk i jakim programem ??

Polecane posty

Gość fiohqehjtkea

hejka czy znacie lub mozecie mi polecić programikgo odkrywnia haseł na kompie ?? chciałbym znac hasło mojej dziwczyny na nasza klase. Tam trzyma wiadomości od swojego kochanka....podejżewam ja o zdrade:( Pomózcie mi odkryć jej hasło ! znam tylko login..;(

Gość fiohqehjtkea
up

Gość jeśli policzysz wszystko razem
stuknij się człowieku w głowę. Skoro jej nie ufasz, to ją zostaw. Związek bez zaufania nie ma najmniejszego sensu. To jedno. A drugie - mamusia nie nauczyła, że czytanie cudzej korespondencji jest beeeee?

Gość fiohqehjtkea
nic nie rozumiesz....nie chce byc okłamywany chce poznac prawde !!! juz praktycznie nie jestesmy razem ...

skoro nie jesteście razem to po cholerę ci jej poczta??? Będzie ci lepiej jak się "prawdy" dowiesz? Na pewno?

Gość foiqwhf3
własnie dreczy mnie fakt ze niczego sie nie dowiedziałem ! chce wiedziec chyba nalezy mi sie to

nie należy. Trzeba było detektywa wynająć. A nawet gdybyś taką wiedzę miał, to co byś z nią zrobił? Wierz mi - czasami lepiej wiedzieć mniej niż więcej :) Poza tym zazdrość nigdy nic dobrego nie przyniosła, więc albo ufasz że jest ok, albo jesteś SAM