Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grapefrucik

Odchudzam sie niezdrowo ....kto dołączy ?

Polecane posty

Gość klubowiczka*
kot na szpilkach- a mozesz napisac na czym polega ten twój lemonowy detox?? nie wiem czy bym sie nie skusiła po kilku dniach sokowych... 4 lata lemy schudłam 15 kg na głodówce no ale byłam mloda i głupia i wszystkie kg wróciły...

Gość Malinnowa Panna
Ja też nei za zdrowo sie odchudzam... nie lubie odchudzać się w nieskończoność w stylu kg miesięcznie... ja na mojej dicie w przeciągu 10 dni 5 kg schudłąm co mnie jakoś bardziej satysfakcjonuje... do tego ćwiczę... jem z 2 jabłuszka dziennie i mi z tym dość dobrz... ale teraz jestem chora... nie wiem co mi jest ale wale to... jakaś grypa... Diety nie mam zamiaru przerwać do końca miesiąca... i mam zamiar jeszcze zgubic min 5kg ważę 50

To ja też uśmiecha przesyłam ale też zagadam :) Malinnowa Panna - chcesz ważyć 45 kg? 2 jabłka dziennie i nic poza tym przez 10 dni ? Jestem też niecierpliwa ale zaczęłam dopiero w poniedziałek to nie wiem czego sie spodziewać na wadze

No ja sie akurat zgryzliwie usmiecham. Zycze Wam, dziewczyny, powodzenia, ale nie wroze. Bede zagladac na ten topik, z radoscia 🖐️

Gość kot na szpilkach
klubowiczka, w tym linku co wrzucił Grapefrucik wszystko jest napisane:)

Gość concordia
Kot w szpilkach... czytam Wasz temat o cytrynowej i nawet zaczęłam, ale mam jakąś alergię i musiałam zrobić badania, więc coś jadłam co drugi posiłek albo dzień... jutro idę do lekarza, zobaczę, jakie wyniki, jak w porzo, to się zabieram za cytryny! bo za 2 tyg wystawiam tyłeczek na plaży :O a widzę, że jedynie to w krótkim czasie mi pomoże z wagą Powodzenia dziewczyny!!!!! obyśmy spełniły marzenia :classic_cool:

Gość concordia
zaraz zaparze sobie SENES kupiłam w aptece rzadko piję, od wakacji kilka torebek zużyłam... podobno strasznie niezdrowy!???

Gość cycki ci odpadna
ale wy jestescie zdrowo rabniete 🖐️ mozgi to macie juz dawno odchudzone z szarych komorek :P

Gość kot na szpilkach
ja senes pieje co 2-3 dni, bo i tak sie nie mam z czego wypróżniać. raczje nie mam złogów jelitowych, już nie raz się oczyszczałam:P dlatego też pewnie tym razem nie boli mnie głowa.

Gość concordia
...nie odczuwasz złego samopoczucia?

Gość kot na szpilkach
concordia, to do mni pytanie? jesli tak, to odpowiedz: nie.

Gość kot na szpilkach
aha, moze wyrazilam sie niejasno, ten senes pije na detoxie, czyli wlasciwie wypilam 3 saszetki chyba. na codzień, nie pijam zadnego sensenu czy innych przeczyszczaczy, zwykle nie mam problemów z wypróżnianiem.

Gość Innka
wypiłam wczoraj senes i...tak mnie odświeżyło, aż czyję luz w jelitach i ciuszkach.... zaczynam dzis jakąś niezdrowa dietę! ..bo zdrowych odchudzających nie ma! znam jedynie nadwagę.

Gość kot na szpilkach
ty, te verde, to jestes jakas nawiedzona, latasz po topikach i rzucasz jakies idotyczno-ironiczne teksty. nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? zobacz jaki jest temat. najlepiej załóż swój temat i się tam wyżywaj.zawsze nie w temacie... daj innym żyć, jak chcą. poza tym, pytał Cię ktoś o zdanie? zaraz powiesz, ze to forum i każdy może się wypowiedzieć. tak,ale kultura wymaga mówić na temat i szanować kogoś poglądy, jakiekolwiek by one nie były. przeciez ktoś ma kogoś skrzywdzić, to najwyżej siebie. Tobie nic nie zagraża, wieć idź w spokoju.

Kot, czy ja Cie obrazam, wyzywam? To prawda, latam po topikach, takich wlasnie jak ten, i komentuje, bo zadziwia mnie to, co ludzie sobie sami robia. No i niestety, to jest forum, i mam prawo sie wypowiedziec, i mowie na temat - tu na przyklad tematem jest niezdrowe odchudzanie, i ja mowie wlasnie o tym, ze to odchudzanie jest niezdrowe. A to, ze Tobie sie nie podoba to, co mowie, coz... Zawsze mozesz jeszcze moje posty zglaszac do usuniecia ;)

Gość kot na szpilkach
nie, nie obrażasz mnie, po prostu irytujesz nieuzasadnioną nadgorliwością o kogolwiek dietę i to podaną w niesmacznej formie. przeczytaj, to co napisałaś:O my wiemy, że to jest niezdrowe, więc Twoje uświadamianie jest zbędne. poza tym tematem nie jest, co sądzimy o niezdrowym odchudzaniu, tylko wspólne takie właśnie odchudzanie. rozumiem, że skoro tu piszesz też się takim sposobem odchudzasz. kończę z Tobą dyskusję :classic_cool:

Hello dziewczyny Ja narazie wytrzymuje w postanowieniu.Wczoraj zjadłam jabłko i wypiłam szklanke kefiru z ogórkiem i rzodkiewką. Dzisiaj dostałam w końcu okres więc mam nadzieje że troche z brzucha mi zejdzie bo mimo diety nie odczuwałam tego.Dzisiaj dziamgłam jabłko i mandarynke później pozwole sobie na kefir.Ale co najważniejsze jutro mój szczęśliwy dzień !! Jem to na co będe miała ochote :D Już kupiłam sobie senes i uracze sie nim po obżarstwie, choć pewnie mój mózg po 5 dniach diety nie pozwoli na tłuste obżeranie choć mój mąż obiecuje mi na jutro gulasz staropolski z kaszą i buraczkami i upiecze dla mnie chlebek razowy :D a wieczorkiem uracze sie driniem :) Zważe sie w poniedziałek mam nadzieje że tym razem nie będzie do przodu ale choć troszeczke do tyłu. Nie zwracam uwagi na złośliwe komenty bo w tytule jest napisane niezdrowa dieta a po drugie ludzie w stresie zapracowani też zdrowo sie nie odżywiają i lecą z wagi ....każdy z innego powodu.Kazdy jest kowalem swojego losu i niech tak pozostanie :)

Gość concordia
Fajnie..:classic_cool: Grejfrucik.... wróciłam od lekarza, wyniki mam do pozazdroszczenia... jedynie nie zaleca mi jeść tyle cytryn! i rzekł, że teraz nie ma zdrowego jedzenia i po wszystkim się tyje!!!!!!!! a ja dobrze się prezentuję!!!! _______________________________ zresztą te 2 cytrusy__ cytryna i grejp. wyżarły mi sluzówkę! aż wiem, że mam dziąsła i zęby!!! taak cholerka szczypią! Kot....a Tobie nic się nie dzieje w jamie ustnej? wytrzymujesz? :classic_cool: dziś nie jem , bo ma talię ludzką uzyskać!...wypiłam 2 mixtury cytrynowe, mix grejpfrut, 1/2 kefiru z kulturami bakterii... a rano było po senesiku....to jestem taka lekka! :classic_cool: właśnie sączę domowe ekologiczne winko....poezja! owoce z własnego ogródka Miłego weekendu!!!! grubi mogą żreć, ci na dietach głodować! i nie ma nic pośrodku.......

Gość concordia
..i dodam te mixtury sączę przez rurkę.... a jednak...szczypie!!!! ale pewnie zabiłam wszelkie bakterie tymi cytrynami!

Gość zły______porucznik
więcej sexu i schudniecie po co wam te pier...ne diety???

Gość kot na szpilkach
czasami mam wrażenie cierpkości na zębach.

concordia - super że masz dobre wyniki ja chyba też musze sprawdzić jak jest ze mną :) Narazie wzięłam sie za przegląd pod kątem kobiecym : mam umówioną wizyte na USG cycków i w poniedziałek umówie sie na cytologie .Też twarda sztuka z Ciebie oby tak dalej. Ja sobote z obżarstwem przełożyłam na wczoraj.Mąż wracając z pracy kupił napoje procentowe :D i zaszaleliśmy.Mimo tego że miałam sie objadać to w sumie zjadłam kanapke z ogórkiem i pomidorem z 8 sucharków i małą miseczke kaszy z sosem gulaszowym :) Więc chyba więcej kalorii miały moje drinieczki niż to całe jedzonko. Dzisiaj zjadłam 2 mandarynki i jabłko.Przed chwilą zaparzyłam senesik i sobie chlupne :D

Gość concordia
Hej.... dziś zjadłam wątróbkę z drobiu...lampka wina domowego, kawa, soczek z marketu i takie rureczki z cerfura, bo chciałam zobaczyć ,co to jest!...połaziłam po galerii...więc i niezdrowe jedzenie...wdomu...ale jutro cos zdrowszego! Kot...mnie od wyciskania cytryn cały tydzień i grejfr. palec zrobił sie taki szorstki, strasznie to zrące...a wyciskacz ma taki dziwny nalot...to co zrobiły te cytrynki w moim żołądku??/

Ale wy sie macie z tymi cytrynami ...matyldo.Ja kocham wode z cytryną a grapifruty wcinam kilogramami.W sumie jeden dzień piłam tą wode z klonem i do dzisiaj został mi posmak w ustach tego :D Brrr nie mogłam sie przemóc niby to bez smaku ale jakoś podświadomie to wyczuwałam i tymbardziej was podziwiam :) Jak na was działa ten senesik ? Długo czekacie na efekty ?

Gość kot na szpilkach
hmm... ja mma szklany wyciskacz, nic mu sie nie stało od tego nagminnego wyciskania, zadnych naotów, moje ręce też są niewyżarte. ja i mój wyciskacz to twarde sztuki jesteśmy:D phi.. nie straszne nam kilogrmy cytryn :classic_cool: senes na mnie w ogłole nie działa albo po prostu nie mam sie czym wypróżnniać, pijalam go co 3 dni a i tak nic, po czopkach glicerynowych tez nic. jeszcze chyba tydzien pociagne te cytryny, pozniej dwa dni na soku z grejpfruta i pomaranczy i dopiero wtedy zaczne wprowadzac warzywa i owoce.

Gość kot na szpilkach
żyjecie? trzymacie się postanowień? bo ja naturalnie realizuje plan:)

Gość
A jak schudniecie to co dalej? Powrocicie do poprzednich przyzwyczajen zywieniowych?