Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulenkaaa23

jestem cicha spokojna niesmiala dziewczyna a marzy mi sie niegrzeczny facet

Polecane posty

Gość Głupia i stara
ja też jestem taka spokojna i niesmiała i bardzo mi to przeszkadza, a do tegop jestem brzydka. Ale lubię szybko jeździć samochodem, najlepiej jak najszybciej i wyskakiwać na imprezy, a latem zjeżdżać rowerem z góry tak że zawsze mam mega stracha, ze się nie zatrzymam i wpadne na jakieś drzewo. A w wakacje w gorace noce lubie tańczyć na ulicy do raperskiciej nuty.

Gość zahukane osoby
szukają podswiadomie takich, ktorzy będa nimi kierowac i rzadzić.:o

Gość Głupia i stara
też szukam faceta, i mam 19 lat jakby co

Gość agulenkaaa23
kenniks masz racje:)

Lily Allen, najpierw trzeba sobie zdefiniować:Jakiego faceta uznamy za niegrzecznego? Znam wiele par, które są totalnymi przeciwieństwami i się świetnie dogadują i dobrze im razem...

No prawda.:) Czyli ten pozytywnie niegrzeczny powinien być:) : -Przebojowy -Śmiały -Spontaniczny -Pełen pomysłów, z inwencją -Lubiący ryzyko

Gość Disco Stu
Moze i sa takie pary, ale znacznie wiecej jest takich, ktore tworza toksyczny zwiazek.

Gość no wlassnie
zalezy co rozumiemy pod pojęciem "niegrzeczny" bo czesto to się kończy na siniakach i alkoholu.:o

Gość jhgghg
niegrzeczny to ten co chodzi z pałką i bije sie z kibicami przeciwnej druzyny albo jak trzeba to narozrabia , przycpa , rozwali pare samochodow , ukradnie pare zegarkow i zdradzi swoja panne zaliczajac kilka innych

Gość z fasynacji niegrzecznymi
chłopcami (nie mylić z dresiarzami) już wyrosłam bo zmadrzałam co nieco.😴

Disco Stu - toksyczne związki można spotkać również u ludzi, którzy mają podobny charakter. Dobry związek nie buduje się na tym, jaki kto jest, ale na tym jak czujecie się razem. To sztuka kompromisu;) Bo zawsze znajdzie się coś, co jedno lubi, a drugie nienawidzi i trzeba umieć to jakoś pogodzić.

bmblondyn --ma troche racji... tacy ludiz eise przyciągają bo znajdują w drugiej osobie tego co im brakuje ale w codziennym zyciu róznie to bywa Nie ma jednak co generalizować! każdy jest inny i nie zawsze musi się skończyć źle ;)

Gość Disco Stu
Kompromis u badboya? :D

Gość wiec sprobuj
pospotyka jsie z takim niegrzecznym i zobaczysz jak to sie przeklada na zycie codzienne swojego czasu spotykalam sie z takim wariatem. wieczny kawaler (choc niewiadomo tak naprawde :P ) - duze dziecko - zabawa, koledzy i praca odwalona byle jak . wszystko musialo byc po jego mysli. a jak sie wkurzyl to o rany - jakis pierd**** ...2 razy dziekowalam na mile spotkanie i wysiadalam na srodku ulicy z jego samochodu . ...to sie dopiero nazywa szalenstwo :>

Nie mówimy o BBL czy MM, tylko o facecie niegrzecznym w sensie: samiec alfa, lubiący zaszaleć, spontaniczny, ciekawy osobowościowo, jednak stały w uczuciach. Wiem, że ciężko to sobie wyobrazić... Aczkolwiek zdarza się w przyrodzie;)

Gość Carolineee
głupia jesteś i tyle ale trzeba być głupim, żeby stać się mądrym, więc jesteś na dobrej drodze autorko ps- tak, kobiety kochają skurwysynów

Gość wiec sprobuj
moze inaczej - kazdy byl glupi. i ty carolineee bylas wiec teraz nie probuj nie wymadrzac widac autorka musi sie wyszalec ;)

Gość Carolineeeee
taaak, musi dostać po tyłku oczywiście, że byłam głupia

Gość Carolineeeee
niegrzeczny = za bardzo rozrywkowy, zbyt pewny siebie, nie liczący sie z kobietami, na romans ok, zerżnie cie jak dziwke, czyli tak jak kobiety lubią ale do zycia, po co ci ktoś taki zreszta bierz, żałuj, czegoś się nauczysz

Pijakiem może być każdy i nie widzę w tym powodu do radości :P

Gość agulenkaaa23
chyba sie nie zrozumielismy nie mialam na mysli faceta ktory bedzie mnie bil rznal jak dziwke i zdradzal!!!! moze zle sie wyrazilam ...chyba jedyna osoba ktora zrozumiala o co mi chodzi to kenniks:D

To z Ciebie większy imprezowicz niż ze mnie:D Chociaż na same imprezy chodzę często, pić piję rzadko. Bo to w gruncie rzeczy nie ułatwia sprawy w kontaktach damsko - męskich jak sądzi większość facetów. A co daje picie? niektórzy mówią, że dobry humor - to też mam i bez tego:) Pić dla samego picia? Co w tym fajnego... Impreza ma dwa cele dobrze się bawić, lub poznać nowe ciekawe osoby. Jedno i drugie się często łączy;)