Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kenechus

Jak to jest?

Polecane posty

Gość kenechus

zawsze tyle się mówi o tym że młodzieńcze miłości są jakby błahe...zawsze się mówi za parę lat bedziesz się z tego śmiał...Czy na prawde tak jest? niech ktoś w wieku powiedzmy ~25 powie czy na prawdę teraz wydaje mu się to takie śmieszne. A może jest ktoś kto nadal żałuje że zerwał z kimś gdy miał powiedzmy 17 lat, chodz teraz ma wspomniane 25 :D

Gość ja pierdykam
ja teraz mam 30tke :-O no i sobie wspominam i sie smieje ;-) zakochalam sie jak glupia w wieku 16stu lat, tak sie zycie potoczylo, ze do dzis jestesmy razem, mamy syna, planujemy drugie dziecko... ale kiedy przypomne sobie moje nastawienie do sprawy milosci wtedy, to sama z siebie sie smieje! bylam nieco zalosna i glupiutka mimo wszystko sa to fajne wspomnienia i nie zaluje tego wszystkiego

Gość kenechus
więc czym się różnią te podejścia? :D

Gość ja pierdykam
chyba niebardzo sie rozumiemy kiedy bylam malolata to te sprawy byly dla mnie baaardzo powazne, przezywalam to wszystko jak przyslowiowa mrowka okres teraz wiem, ze to byla dziecinada choc dziwnym trafem z powodzeniem przerodzila sie w powazne zycie

Gość kenechus
o to mi chodziło ;)

Gość ambiwalenccja
jA MAM teraz 20 lat i smieje sie juz z tego co wyprawialam, myslalam w wieku 16-17... Ze tak sie przejmowalam jakims chlopcem np. a z perspektywy czasu, jako dojrzalsza osoba uwazam, ze bylo to glupie.