Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kora róży

na GG atakuje Amor

Polecane posty

Gość kora róży

mam mężczyznę od prawie 3 lat w weekend nie mogliśmy się spotkać, weszłam na czat, poznałam chłopaka i przenosiłam się z nim na gg od początku wiedziałam, że jedynie sobie rozmawiam, w ogóle nie w głowie mi szukanie kogoś nowego popisałam z nim wieczorem i poszłam spać odezwał się następnego dnia, stale pisze! tylko zauważy ruch na gg i już atakuje to niegłupi, przystojny facet, niby wszystko ok, ale ja nie chcę! wczoraj widziałam się z moim mężczyzną, a przed tym musiałam udawać, że poszłam na spacer (długi) i wyłączyć gg, żeby przypadkiem nie napisał on czekał na mnie, a jak się nie odezwałam, to napisał jedynie, że dobranoc no i o co chodzi? nie jestem zimną suką chciałabym jakoś miłą i elegancko się pożegnać czy przestać się odzywać? czy coś napisać? czy w ogóle no cokolwiek?

Gość kargulowafg
chyba nie podałaś danych??? po prostu ustaw opcję \" widoczność tylko dla znajomych\"... i jego oczywiście najpierw usuń z listy...

Gość Zmien nr gg
poki jeszcze czas jak twoj facet odczyta to lub przypadkiem wpadnie na te rozmowy.. Klapa.

Gość bbkn
olej go, zniechęci się i przestanie pisać, co ci zalezy co on sobie pomyśli

Gość gUUUrka
Gorzej jakfacet przeczyta od niego jakas wiadomosc.. To bedzie dopiero lipa.

Gość kora róży
no ale ze 3 dni miło z nim pisałam, a nagle BOOM i mam się więcej nie odezwać? takie to nieładne nieco

Gość ja ja ja
Jak masz go na liście to możesz zablokować a jak nie to jak już ktoś pisał ustaw opcje widoczny tylko dla znajomych

Gość kora róży
no zrobiłam tak ale chłopak jest taki grzeczny, taki miły w ogóle nie jak ta cała reszta w necie spokojny, kulturalny a ja się po prostu nie odezwę okropność, no ale cóż tak chyba będzie lepiej

Gość podaj nam jego nr
to my go pocieszymy

blokujesz mu nr i po sprawie a na marginesie to nie kumam po co to robiłas skoro masz faceta od 3 lat ? Szukasz przygód i urozmaicenia ?

piszesz temu gościowi ze masz chłopaka i aby dał spokój - potem blokujesz jego numer i po problemie;)