Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TULIPANKOWA84

CIĄŻA ??? PROSZE ODPISZCIE MI...

Polecane posty

Gość TULIPANKOWA84

HEJKA DZIEFFFCZYNKI, prossze ocencie moja sytuacje.. 5 dni mi sie spoznia okres.. zrobilam juz 3 testy wszystkie negatywne..mialam tylko jakies plamienie malutkie..zero objawow cycki mnie bolaly troche byly twarde a teraz juz nicsa mieciutkie nie bola, a nio i ok owulacji przez tydzien lykalam antybiotyk;(( sexik tylko z gumeczka kazda sprawdzona nie pekla a ni nic... wiec co to ??? pleaseeeeeee odpiszcie bo ise martwie!!!!!! w pon mam wizyte

Oj daj spokój dziewczyno!!!! skoro robiłas test i nic to w czym Ty masz problem???? Okres moze sie spóźniac nie tylko prez ciaze ale np. stres itp.

Gość Dwudziestka
W ciąży napewno nie jesteś skoro robiłaś 3 testy i wszystkie wyszły negatywnie:)

Na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze pare dni i sie tak nie denerwowała :) Ja też tak miałam, okres mi się spóźniał bo brałam antybiotyki a stres że moge byc w ciąży też swoje robi ;)

Gość TULIPANKOWA84
przepraszam was kochane ja jestem straszna paaaanikara!!!!nie spie po nocach przez to bo martwie sie,ze test mogl nie wykazac jeszcze a jednak jestem w ciazy... :( i zjada mnie stres , odpiszcie czy przesadzam ? :/ :*

Gość Dwudziestka
Oj chyba każda jest taką panikarą:) Też mam podobny dylemat ale testu nie robiłam wyżaliłam się na innym topiku i jest mi troszkę lepiej:)

Możesz mieć uczulenie na gumkę, jak i na proszek plemnikobójczy.Spoko, psychika tez może dac popalić, potrafi wywrócić organizm do góry nogami.

No niestety czasem za bardzo panikujemy :) Na całe szczęście są takie fora gdzie można się wygadać, wyżalić i uzyskać porade. 3maj sie cieplutko i jak już bedziesz coś wiedziała to daj znać ;)

Gość signal
z tego co wiem, to test ciazowy robi sie po 2 tygodniach dopiero ;]

Gość TULIPANKOWA84
ok dam znac... to co robic kolejny test :) ?

Gość TULIPANKOWA84
no w poniedzialek to bedzie 11dni spoznienia okresu

Gość TULIPANKOWA84
ostatni test robilam wczoraj 4 dni o dniuspodziewanej mies. no to 3 negatywy chyba juz by z jeden wykryl co ??? gdyby cos bylo ??

Gość TULIPANKOWA84
signal z tego co wiem, to test ciazowy robi sie po 2 tygodniach dopiero ;] a wszedzie pisza ze najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki..

Gość TULIPANKOWA84
nie.....ale mam rossmana pod domem:P

Jeśli Ci się chce to leć i kup a jak wrócisz to go zrób i daj znać- jeśli jesteś w ciąży to powinno już wyjść.

Gość TULIPANKOWA84
ok. a myslisz,ze z wczoraj to jeszcze malo watpliwy wynik;/ ?? jutro wiec zrobie 4..

Hmm jeśli jesteś nie pewna to po co sie stresować, lepiej zrobić ten test i się okaże co i jak :) Moja koleżanka robiła kilka testów wychodziło że nie jest a była... różnie z tymi testami bywa najlepiej udać się do gina...

Gość TULIPANKOWA84
i wlasnie tego sie boje!! a zabezpieczala sie czy nie?? bo u mnie to tylko z gumka zadnej penetracji BEZ i kazda gumka sprawdzana czy ok po wszystkim.... wiec nie wiem o co chodzi...tym bardziej mnie to zastanawia? i to plamienie w niedziele?

no ona sie wtedy nie zabezpieczyła... Idz do gina to bedziesz miała pewność a jeśli chcesz to jutro też sobie zrób test. Nie denerwuj się tak ;) Napisz jutro co i jak oki? Ja już uciekam spać. Dobranoc :*

Gość TULIPANKOWA84
ok papa:** a poprzednie dziewczynki sie wypowiedza?? agness1986 ?dwudziestka?

Gość TULIPANKOWA84
:(:(:(

Gość myya
hej Tulipanku malutkie szanse....prawie zadne, ale w przyrodzie rozne rzeczy sie zdarzaja:) ale przystopuj bo okres pewnie dostaniesz ale i tak sobie bedziesz wkrecac ciaze...pomimo okresu, negatywnych testow...skad ja to znam......

Gość tulipankowa84
hej PinkPanthera czwarty test tym razem pre test - tez negatywny...:)juz tydzien mi sie spoznia... to teraz chyba 4 z rzedu ciaze by pokazal ?!

Gość saleminka8
lekkie krwawienie mogło być spowodowane zaburzeniami hormonalnymi-progesteronu

Gość saleminka8
negatywny test ciazowy i to 3-chyba nie jednego dnia je robilas co?? ale test negatywny =0ciąży

Gość tulipankowa84
nienie :) i nie 3 tylko 4 :) robilam po dniu spodziewanej miesiaczki, nastepny dwa dni pozniej, nastetepny dwa dni pozniej i ostatni dzisiaj generalnie co dwa dni zawsze z porannego moczu..dzis est tydzien jak sie spoznia.. wiec..;/

Gość tulipankowa84
stres mam niemaly.... ;(

Gość saleminka8
stresik kochana:P