Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On29_bielsko

Czy młode Polki zostały wychowane na dobrych ludzi?

Polecane posty

Gość setka i wyzej
zapomnielismy, ze te mlode Polki, to potem po prostu synonimy dziwek i szmat. gdzie wiec dobre wychowanie?

Gość dsdsdsdsd
A co ich rodzice mogą zrobić? Pewnie sporo z tych dziewczyn ma porządnych rodziców. Ale w dzisiejszych czasach wielu ludzi gubi się. Propaganda pieniądza, seksu stopniowo wyrzuca z nich ideały, a zastępuje to tym czym piszesz.

Gość woooooooooooow
myślą tylko o penisach i euro są zdemoralizowanymi i niedobrymi ludźmi

Gość normalnybielszczanin
NA DODATEK ZOSTAŁY WYCHOWANE NA (WG ICH MATEK NA DOBRYCH LUDZI): OBŁUDNE NIEUFNE NIESZCZERE ZAWISTNE MAŁOSTKOWE NIE-ROMANTYCZNE NIE NATURALNE WYNIOSŁE NIE UCZUCIOWE KONFORMISTYCZNE CYNICZNE ITD. SKĄD SIĘ WAS TYLE WZIĘŁO ŹLE WYCHOWANYCH?

Gość i gotta feeeeeeeeeling
mam 24 lata. jeden zwiazek na "koncie"--> razem 5 lat. z nim pierwszy pocalunek, pierwszy raz. romantyczna, nie patrzylam nigdy na pieniadze-moglismy siedziec w domu ile sie tylko dalo byle by razem, nie wymagalam drogich prezentow itp. moje marzenia o rodzinie i gromadce dzieci znikly... bo co zostawil z dnia na dzien. dla niego poswiecalm kazda wolny czas... zaniedbujac tym samym np. uczelnie i uczac si epo nocach... i co mi wypominal przy rozstaniu?! moje wychowanie... ze nie spedzam u niego w domu (dodam ze mieszkal z rodzicami) nocy.... sorry... ;/

Gość bojabojaboja
Jak można "lubić egoizm"? dla mnie to nielogicznie brzmi:/ Zapierdala się za przeproszeniem w pracy nie patrząc na nic innego, bo takie są realia. Nie zapierdalasz - nie doczekasz się nic swojego. Uśmiechają się do siebie na ulicy wariaci;) A w bawełnianych stringach chodzę latem, żeby było przewiewniej:P A co do tych macho facetów to bzdura. Nie znam faceta, który tłumiłby uczucia, bo chce kogoś udawać:| A ogólnie rzecz biorąc kobiety są takie a nie inne dlatego, że role w społeczeństwie się pojebały i teraz nie wiadomo kto ma co robić i jaki być. Bo faceci często zachowują się jak ostatnie niedorajdy życiowe, przez co kobiety muszą ponosić całą odpowiedzialność za materialną stronę związku. Albo na odwrót baby chcą być twarde i samodzielne, przez co faceci nie potrafią się odnaleźć w związku. Nie ma żadnego porządku i nikt nie wie co ma robić i jak się zachowywać. Stąd to całe zamieszanie i "niewychowane kobiety"

Gość faceeeeeeeeet
niedobre mamy te polki