Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona17

Beta-odpiszcie !

Polecane posty

mama leży w szpitalu jest w 6 tyg. ciąży , przed wczoraj jej beta wynosila 500 , dzis wyszlo 300 ... czy powinnismy sie bardzo niepokoic? co prawda mama jest ciagle pod opieka lekarzy, ale jak sądzicie czy nie ma szansy na dzidziusia? PROSZĘ O ODPOWIEDŹ :( jestem jej córką, bardzo sie martwie o mame, poniewaz 2 lata temu poroniła :(

no beta nie powinna spadać wrecz rosnąć trzymaj sie, pozdrów mame i wspieraja ją to dla niej wazne musi sie zdac na lekarzy daj znac co i jak pozdrawiam

Gość monikaameryka
To bardzo niskie beta. Ja w drugim tygodniu mialam okolo 1200. Powinno rosnac okolo 66% w ciagu doby. Ale trzymaj kciuki a najlepiej zadzwon do lekarza prowadzacego i popytaj o wszystko. Mam nadzieje ze mamie sie uda

beta powinna w ciąży rosnąć z dnia na dzień, a jeżeli spada, nie oznacza to nic dobrego. niestety trzeba się przygotować na wszystko

Witam, ostatnią miesiaczkę miałam 4 maja. W tym tyg. zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie. Wczoraj poszłam na krew - BETA HCG wyszło 3570 Czy ten wynik nie jest za wysoki jak na początek? Od miesiaczki wychodziłby 5-6 tydz. Ja wiem, ze od faktycznego zapłodnienia jest to 2-3 Czy więc Beta nie powinna być niższa? Wizytę u lekarza mam dopiero 28 czerwca. Ile razy do tego czasu powinnam powtórzyć betę? Pozdrawiam

Gość malina90000
moze to blizniaki??:) beta faktycznie troche wysoka. szybkie przyrost bety moze swiadczyc sie o zasniadzie,ale mam nadzieje ze ciebie to nie dotyczy.