Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inv_

nadmierne owłosienie

Polecane posty

Gość inv_

zaczęłam bardzo wcześnie się golić, gdzieś tak w podstawówce (wiem, to głupie) teraz włosy na nogach odrastają mi w 1 dzień. przerzuciłam się na depilator, jednak moje nogi wyglądają strasznie, ponieważ wrastają mi się włoski - mam zapalenie mieszka włosowego. pod pachami także depilatorem robie i zaczynam mieć tak jak na nogach krostki. w okolicach bikini to jest tragedia.! kiedy się ogolę włosy odrastają mi na drugi dzień. ;/ pozostały jeszcze uda. nie są włosy na nich grube, ale ciemne. kiedy sbie ogole kremem odrastają mi tak po ok. tygodniu. ostatnio zrobiłam sobie depilatorem, ale boje się, że zrobi mi się to samo co z łydkami. jestem ciekawa, czy ktoś ma też taki problem jak ja?

Mi też wrastają włosy na łydkach. Ale z udami się nie martw. Nie wrastają ale depilacja bardziej boli. Zazwyczaj bardzo pomagają pilingi i balsamy.

Gość lalka_parpi
Nie martw się ja mam to samo . Koszmar :/

A najgorsze że jak się powyciska te włosy wrośnięte, to zostają czerwone plamy i nie znikają 😭

Gość inv_
nie wiem co mam robic... moje nogi robią się coraz gorsze. byłam u dermatologa i powiedział, że jeśli chcę się tego pozbyć na łydkach musze usunąć włosy laserem. niestety ten zabieg jest drogi..;/