Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gthytgy

CO OZNACZA GDY CHŁOPAK OLEWA MNIE GDY PŁACZE I MI ZLE?

Polecane posty

Gość gthytgy

kocha mnie bardzo ale jak placze albo cierpie albo cos mi jest to on nie wspiera i nie pociesza tylko jeszcze drze sie i wyzywa

Gość VERY BAD GIRL
to znak, że chce mu się lać

Gość gthytgy
ale to nie tak.. on poprostu widzi ze ja ciagle rycze i przyzwyczail sie i mowi ze za duzo rycze itd..mam depresje więc cieżko mi z tym.. czasem mialam ataki lęków i paniki a on sie darł i stal nade mna gdy lezalam na ziemi i krzyczal ze jestem wariatką .. i mowil ze nie rozumie czemu sie tak zachowuje skoro nic mi nie jest i czemu sie trzęse..a to byly ataki paniki..poprostu i on tego nie rozumial..

Gość gthytgy
NAJGORSZE ZE ON NIE ROZUMIE TEGO ZE TAKA PANIKA WYSTEPUJE NAGLE..POPROSTU..ja mu tlumacze ze to taka choroba ale on mowi ze wymyslam cos i ze to nienormalne.. pytam was bo nie wiem czy moge go tłumaczyć czy nie ?ja ciagle tłumacze go itd..ale nie wiem czy powinnam..

Gość wybierzcie sie najlepiej
oboje do psychologa, badz jakiegos innego lekarza, moze wtedy zrozumie... :)powodzenia

Tak czy inaczej, sorry, ale czy on nie potrafi kontrolować emocji? Życie z osobą chorą na depresję na pewno do łatwych nie należy, ale jeśli jest z Tobą z miłości to powinien Cię wspierać! Możliwe, że w dzieciństwie miał surowych rodziców, którzy podobnie reagowali na płacz; ja tak miałam, ale w moim przypadku uczyniło mnie to jeszze bardziej wrażliwą na ból innych, no ale to wszystko zależy od wielu czynników

Gość zambadka
Współczuję twojemu chłopakowi, będąc z tobą rujnuje sobie życie lepiej lecz się poki pora bo kiedyś Cię zostawi, wtedy będziesz żałowała. Postaw się w jego sytuacji, on się męczy.

Gość alalaa
mam to samo . no może nie mam ataków paniki , ale często płacze mnie już zostawił stwierdził że to jest za często i on tego nie wytrzyma.

Gość zambadka
Trzeba być naprawdę cierpliwą osobą, aby pokornie znosić takie jazdy.

Gość bimmmbałka
Czy to jest na pewno depresja, moim zdaniem nie. To racze coś gorszego. Dobry psychiatra pomoże Ci z tego wyjść.

Gość umumum
choruje na depresje i nerwice.wiem co to znaczy. jego bezdusznosc oznacza BEZRADNOSC!jasne ,ze moze byc tez skonczonym palantem ale faceci nie lubia placzacych kobiet.nie wiem czemu ale tak jest.moj juz przywykl i nie wrzeszczal na mnie nigdy jak odwalalam jazdy (panika).stara sie wspierac ale czuje ,ze mu cięzko . spytaj go dlaczego tak robi i powiedz ,ze cie rani wtedy! trzymaj sie

Gość blum blum blum

Gość rosiaktotti djpeja 666
dlaczego laski lubia skurwieli a wrazliwcow olewaja i potem tamci sie wieszaja albo podcinaja zyly?

Gość kopytkowo
Nie zdajecie sobie nawet sprawy jak ciężko się żyje z furiatką.

Gość xmia93x
Też niedawno miałam taki problem z moim chłopakiem .... Przyzwyczaiłam go do częstego widoku moich łez i on po prostu nie zwracał na mnie uwagi. Wiedziałam że jest w tym moja wina bo gdyby nie widział moich łez na pewno zachowywał by się tak jak należy. No cóż czasu nie odwrócę. Lecz jest jeden z kilku sposobów na to by wreście chłopak zaczął się tobą interesować ;) . Jesli on cię olewa, czujesz się zaniedbana i masz z jego strony mało wsparcia nigdy nie próbuj robić tego samego. Jak do ciebie pisze lub dzwoni odbieraj i odpisuj ale w sposób inny niż do tej pory. Jeśli pisałaś do niego np :"kotku" tym razem tego nie pisz. Pokaż mu że rzezcywiście coś sie dzieje. On musi sam zauważyc. A jeśli to nie pomoże powiedz mu podczas szczerej rozmowy że nie jesteś pewna czy wasz zwiazek ma dalej sens. Że musisz się nad tym zastanowić. Zobaczysz jeśli mu zależy odrazu wszystko się zmieni ;)

Gość moj też tak robi
tyle, że sie nie wydziera, ale nigdy nie wie, co ma zrobić kiedy ryczę