Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łotahel

Jakiego fotografa polecacie? - Wrocław

Polecane posty

Witam, chciałam zrobić zdjęcia do prawa jazdy i dowodu. Szukam sprawdzonego fotografa, który szanuje klienta i kieruje się mottem \"klient nasz pan\" ;) Do tego oczekuje zdjęć profesjonalnych, zrobionych przez eksperta w tej dziedzinie a nie jakiegoś pseudofotografa, żółtodzioba. Do tej pory robili ze mnie na zdjęciach manekina, lub osobe niepełnosprawną umysłowo, także czekam na wasze propozycje. Jutro chciałabym pojechać zrobić zdjęcia.

Gość sama sobie zrób zdjęcie
pomniejsz w photoshopie i ustaw sobie 6 zdjęć na jednym i daj do wywołania jako normlane zdjęcie. zapłacisz tylko kilkadziesiąt groszy :D

Gość sama sobie zrób zdjęcie
no i dodatkowo zrobisz sobie korektę czego tam chcesz :P

Gość kruleffna
wiesz,moze po prostu jestes chora umyslowowo.przemysl to.

Kruleffna czy jak ci tam - komentarz na bardzo wysokim poziomie, gratuluje 🌼 Co do obróbki w photoshopie, nie znam się na tym, to po pierwsze, po drugie nie mam dobrego aparatu, żeby zrobić takie zdjęcia.

Gość kokosimooo
w rynku, fotograf kolo Vegi

Gość ja ci mówię tam
na ul. Ruskiej Foto-Świt - Orłowski. Masz zdjęcia do dowodu i paszportu, chyba z 8, z retuszem i na płycie za 25zł, czy 28 i mozesz sobie w każdej chwili jeszcze odbić

Aha, no i zależy mi żeby były to okolice Fabrycznej, ew.rynku. Psie Pole i tamte rejony odpada, bo bym musiała jechać na drugi koniec miasta.

Gość też chetnie sie dowiem
gdzie znalezc naprawde dobrego fotografa, przyłączam się do pytania :D

Gość Odpdote
Na pewno da sie zamówić na robimyfotografie.pl w studiu neston ale terminy są długie :/

Gość Jola85
Polecam gorąco Panią Fotograf KarolaFoto.pl Karolina Minicka. Robiłam dwie sesje. Najpierw sesję brzuszkową (sesja ciążowa), a potem sesje noworodkową we Wrocławiu. Jestem zachwycona zdjęciami i profesjonalizmem. Wszystkie zdjęcia mogłam wybrać sama. Na dodatkowe dostałam bardzo dobrą ofertę cenowa (10zł za sztukę). Karolina ma bardzo dobre podejście i zawsze dba oto aby Klient wyszedł z sesji zdjęciowej zadowolony. Atmosfera podczas sesji zdjęciowej była luźna. Jednym słowem była to przyjemność dla obu strony (tak sądzę).

Gość gość
Hej, jeśli chodzi o fotografa w okolicy Wrocławia to polecam alefotografia.pl . Robiła nam zdjęcia ślubne i sesję rodzinną. Bardzo nietuzinkowy styl. Proste ale jednocześnie piękne zdjęcia. Byliśmy z mężem zachwyceni. Bardzo zaangażowana Pani :) pozdrawiamy :*

Gość go.ść

Tak Pan Jerzy jest zdecydowanie najlepszym fotografem również polecam!!! 

Gość gość

Pan Jerzy najlepszy również miałem sesje zdjęciową robioną przez pana Jerzego wyszła fenomenalnie na zdjęciach widać wszystko bardzo wyraźnie  wręcz są idealne tak jak sobie wyobrażałam jestem bardzo zadowolona z usług które pełni Pan Jerzy i również mogę go polecić super!!! 

Gość andzia88

polecam  Fotograf Nowakowscy z Legnicy

fantastyczni!!

mają doskonałe pomysły i dobre opinie  w necie, poczytaj

Gość Magda

Zdecydowanie najlepszy fotograf to Pan Jerzy Lech. Terminowość, uczciwość, zaangażowanie, precyzja, pomysłowość. Co tu dużo pisać. Trzeba się przekonać samemu  bo nie można tego wszystkiego opisać słowami. POLECAM!!! 

Gość jaaaaa

Potwierdzam. Pan Jerzy Lech to wysoce wyspecjalizowany fachowiec w swojej branży. Ogromna wiedza w dziedzinie fotografii a i pomysłów i humoru przy wykonywanych zdjęciach ślubnych mu nie brakuje. Gorąco polecam 

Gość oki

Potwierdzam... Zdecydowanie Jerzy Lech jest super 🙂