Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh nie znam sie

CZY TEN LAPTOP MA NAGRYWARKE?

Polecane posty

Gość a mi zal ciebie
tak "Napęd optyczny (typ): DVD Super Multi Drive DL (DVD-RAM, DVD±RW)" ale to kaszana, jak masztyle kasy to kup dell xps studio 1535 lub lenovo ideapad y530 pozdr

Gość ehhh nie znam sie
dlaczego kaszana? mysle, że jest dobry...no nie?

Gość a mi zal ciebie
chodzi i o wykonanie. parametry moze i ok. poogladaj to na zywo. porownaj z tym co ja proponuje, a pozniej kup :)

Gość ehhh nie znam sie
widziałem go na "zywo" i jest okej, ma o niebo lepszą grafike niz te które zaproponowałeś i jest na ddr3 i jest stylistycznie ładniejszy... ale chodziło mi o to czy ma nagrywarke bo jest mi potrzebna

Gość ehhh nie znam sie
wiem, że dell jest napewno lepiej zrobiony pod wzgledem jakości ale jest drozszy tak jak sony... a musze sie zmiesci w 4000 zł, a jeszcze office i antywirus

Gość a mi zal ciebie
ja bym celowal w cos w tym klimacie: http://www.allegro.pl/item579088090_nowy_dell_studio_1537_max_4_4_4_320_ati_1920x1200.html karta graficzna słabsza, ale jezeli nie jestes graczem to daruj sobie gf9600gt -szkoda kasy i pozatym sie grzeje dysk @5200rmp tez wystarczy bo jest cichszy, dłużej trzymie bateria, a różnicy w wydajności przy zwyklym użytkowaniu raczej nie odczujesz tu masz lepsza matryce, chociaz do 15,4 proponowalbymm max WXGA+ czyli 1440 x 900. oczywiście twoja kasa -> twój wybór. moja tylko rada pozdr

Gość ehhh nie znam sie
no tak, wiesz...grafika sie przyda bo w przyszłości sie przyda...zdjęcia itp itd ma starczyk na przynajmniej 5 lat ten komp... ale napewno ma nagrywarke DVD? bo nic nie napisali, że nagrywarka

Gość ehhh nie znam sie
jak ma nagrywarke ten 6935 g p8400 to chyba go kupie

Gość ehhh nie znam sie
albo poczekać ze 3 miesiące i stanieja, jak sadzisz?

Gość a mi zal ciebie
dziś nagrywarki dvd sa standardem: "Napęd optyczny: DVD-RW +/- DL" i nie podchodź do tego na zasadzie, że ma być na np 5 lat, bo tu nie chodzi o czas tylko zastosowanie. jesli karta nie bedzie wykozystywana do generowania scen 3d w czasie rzeczywistym z użyciem okreslonych bibliotek to poprostu tego nigdy nie wykozystasz. a wydasz wiecej kasy, sprzet bedzie sie grzal i szybciej zuzywal baterie. najlepiej zarejestruj sie na jakims forum np purepc.pl albo pclab.pl zaluz temat w dziale zlaptopami, powiedz do czego potrzebny ci sprzet i ile masz kasy a napewno ci pomogą

Gość a mi zal ciebie
czekac z zalozeniem ze stanieja mozna do konca swiata, bo zawsze tanieja a na ich miejsce zawsze wchodza nowe w twj cenie:D zaloz temat na ktoryms z w/w forow

Gość ehhh nie znam sie
ok, dzieki wielkie