Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalaa

24 lata i sama

Polecane posty

Gość alalaa

Czy mam szansę na milość?

Gość szatynkaaaaaaaaaaaaaa
ja mam 26lat i sama pogodzilam sie

Gość alalaa
pogodziłaś sie? jak sobie radzisz

Gość alalaa
tez tak mysle , tym bardziej ze jestem mega niesmiała

Gość 24 lata i sama
sobie jestem ...winna ;)

a co mi pozostalo zawsze mialam pecha do facetow nadal nie jest latwo bo czasami przychodzi zal i smutek a w szczegolnosci jak rodzina i znajomi dobajaja ciaglymi dogryzkami ale staram sie juz o tym nie myslec

Gość katarzynka90
ja mam19 lat i uważam ze jest ze mna cos nie tak moje ruwiesniczki maja chłopaków a 2 nawet biorą slub. Ja poprostu nie umiem nawiązac kontaktu z feacetami. nie wiem co powiedziec jak sie odezwac, rumienie sie. i tak juz 19 lat

Gość księżycki
co wu tu marudzicie - odejść od kompa , zrobić się na bóstwo i brać się za facetów , a nie siedzieć i marudzić przez następne 30 lat :D

Gość Michal_30
może sie poznamy? Tez jestem samotny...:( moge udostepnic zdjecie jesli chcesz :)

Gość alalaa
ja też mam pecha do facetów. za kazdym razem mówię sobie ,że bedzie inaczej a i tak po pewnym czasie wszystko się rozpada.

mi tam zaczelo byc dobrze samej tzn nie zebym chciala ale musialam sie nauczyc widziec dobre strony tego bo inaczej zwariowalabym:(

Gość annaisss25
ja mam 25 i to samo.nie jestem jakos strasznie niesmiala.nie chce sie po prostu pakowac w związki w ktorych bylabym nieszczesliwa.no i tak czekam i czekam...i chyba się jednak nie doczekam.niestety nie ma dla mnie nikogo,ale zaczynam sie juz z tym godzic...

Gość Michal_30
Nie przesadzajcie z tym pechem dziewczyny. Ja też moge powiedzieć, ze mam pecha do kobiet!!!

Gość activiaa
widze ze nie ja jedna nie mam szczescia do facetow :( dobija mnie ta samotnosc, jak sobie z nia radzicie ??

Gość A taki jeden...
Eee tam, po prostu miałyście pewnie pecha i nie trafiłyście jeszcze na tego właściwego. Pocieszcie się, że to może właśnie na was czeka gdzieś tam ktoś zupełnie wyjątkowy... ;)

Gość alalaa
dziewczyny ja myslalam , że mnie pocieszycie a wy też widze cierpicie z tego powodu .ja niedawno zakończylam związek i nie wyobrażam sobie narazie jak to będzie samej nawet teraz boje się zasnąć

Gość Michal_30
alalaa CZY JESTEM TU ZAUWAŻALNY???????????????????? CHCIAŁBYM NAWIĄZAĆ KONTAKT!!!!

Gość A taki jeden...
alalaa ---------> Eee to nie jest z Tobą tak źle, skoro do niedawna jeszcze byłaś w związku. Na pewnie znajdzie się ktoś następny...

Gość alalaa
napisz do mnie na maila michał

Gość annaisss25
alala,ale przynajmniej bylas w jakims związku,ja nigdy,i raczej stracilam nadzieje ze kiedykolwiek bede.teraz wszyscy sa juz zajęci niestety,pewnie zostane juz na zawsze sama...:(porycze sie

Gość alalaa
mowiąc nieskromnie to kandydatów nie brakuje , ale ja sie bardzo rzadko zakochuje a jak już to potem cierpie zawsze tak jest.

Gość activiaa
do A taki jeden... ale jak dlugo mozna tak sie pocieszac i miec wiare ze kiedys sie spotka wyjatkowego mezczyzne ja juz chyba stracialm jakie kolwiek nadzieje :(

Gość Michal_30
alalaa dobrze, napisze jutro do Ciebie:) Mam już swoje lata (o czym świadczy liczba w moim nicku) i marzy mi się odnalezienie mojej drugiej połówki i stworzenie z nią szczęśliwej rodziny. Mam nadzieje, że nie chcesz sie tylko zabawić lub pośmiać.

Gość alalaa
annaisss25 czemu nie byłaś nigdy nie byłaś zakochana? michał oki napisz popiszemy sobie .

Gość alalaa
napiszcie skąd jesteście?

Gość annaisss25
oj kiedys byłam,ale on mnie nie chcial,a pozniej ja odrzucalam wszystkich ktorym sie podobalam,nadal tak robie.pewnie sie juz nigdy nie zakocham,taki mój los.wiec widzisz,ja mam gorzej

Gość Michal_30
alalaa tylko nie zapomnij sprawdzic poczty jutro, bo bede czekal na Twoja odpowiedź. Napisz mi jeszcze teraz czego oczekujesz od faceta, jeśli możesz?

Gość A taki jeden...
A ja nie mówię, żeby tylko czekać z założonymi rękami. Szczęściu trzeba trochę pomagać. Chodziło mi raczej o to, że może to czekanie finalnie będzie wam wynagrodzone i to porządnie... ;)

Gość annaisss25
ja tam próbowalam,nawet próbowalam portali randkowych,nic,kompletnie.spotkania ok ale w wiekszosci z mojej strony nic.to w ogole nie byly osoby w moim guscie chociaz mile itd.wiec ja juz stracilam nadzieje.zostało mi tylko ryczec..