Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalaa

24 lata i sama

Polecane posty

Gość głuptok
Oj ale mega problem ..Kobieto zastanów się ...zanim dorwiesz klawiaturę do rąk. A tak na serio - to żal mi Cię- biedna stara panna - cała wieś już pewnie pęka ze śmiechu wymawiając Twoje imię :)

Gość alalaa
ja też odrzucam tych którzy mi się nie podobają . Jestem wzrokowcem nie umiałabym być z kimś kto mnie fizycznie nie interesuje . Michal 30 od faceta oczekuje przede wszystkim zrozumienia, poczucia humoru i kultury. To tak na wstępie :)

Gość annaisss25
no więc wlasnie,ja tez,aleto nie chodzio to ze ktos ma byc superprzystojny,bo nie tylko tacy mi sie podobają,musi miec to cos,a jeszcze na takiego nie trafilam,tylko w wieku 25 lat bedzie trudno kogos znalezc.nie mam szan juz

Gość alalaa
no i ja muszę teraz pocieszać ciebie, Szanse są :) tylko musisz się dobrze rozglądać.

Gość annaisss25
nie ma nie ma.po prostu musze sie skupic na innych dziedzinach.na to ze znajde kogos nie mam juz co liczyc.i nie ma co tu pocieszac itd. musze sie z tym pogodzic

Gość A taki jeden...
A może trzeba troszkę zweryfikować swoje wymagania... Myślę że wolnych facetów jest też mimo wszystko sporo...

Gość A taki jeden...
Szukacie dziewczyny po prostu ideałów, które nie istnieją... ;)

Gość annaisss25
bez przesady nie mam jakis strasznych wymagan bo sama nie jestem idealna.chce zeby mi sie podobal i zeby byl normalny i uczciwy,to tak wiele?chyba nie

Gość A taki jeden...
Hehe, każda prawie mówi, że nie ma wymagań, a w praktyce wychodzi potem, że jeszcze to, i to, i to... ;)

Gość magdal244
pierdolicie jak niezdrowe dupy, na każdego przyjdzie czas, jeszcze będziecie mieć dosyć, wspomnicie moje słowa

Gość alalaa
też nie szukam ideału . ważna jest gotowość do kompromisów i szacunek do tej drugiej osoby. Ja zawsze trafiałam na egoistów .

Gość annaisss25
btw a taki jeden,ja juz cie tu wczesniej widzialam,chyba często jestes na kefe

Gość annaisss25
nikt nie mówi ze nie ma wymagan,ja mówie ze nie mam niewiadomo jak bardzo wygórowanych,ale to nie znaczy ze nie zejde ponizej jakis wymagan wlasnie bo sa rzeczy ktore bardzo sie dla mnie liczą

Gość A taki jeden...
Tak naprawdę każdy człowiek jest po trosze egoistą, a miłość to jedno z najbardziej egoistycznych uczuć. ;)

Gość racja..........
nie rozumiem jednego dlaczego wiekszoasc na tym forum uwaza ze jak dziewczyna jest sama to ma wysokie wymagania? a co ma jedno do drugiego? jak jej sie ktos nie podoba to sie z nim nie zwiaze i tyle! nikt tu nie szuka idealu ,dlaczego zaraz musicie zgnoic kazdego i pokazac ze cos z nim nie tak skoro nikogo nie ma nie kazdy chce i umie zadowolic sie tandeta nie sztuka zwiazac sie z byle kim sztuka jest znalezc odpowiednia osobe

Gość głuptok
Zaczynam odczuwać szczere współczucie - Twoje posty wołają wybitn ie - "bierzcie mnie" - póki się ruszam i mi 40 latek nie stuknie:) NIC NA SIŁĘ !!! uwierz

Gość annaisss25
no tak,najlepiej powiedziec ze przyjdzie czas,nic na siłę. nikt tu nie szuka byle kogo i nie rzuca sie na kazdego,po prostu smutno nam ze nikogo nie mamy,ami dodatkowo ze nikgo nie mialam do tego.mam prawo ponarzekac

Gość oktawiaoktawiana
to idź daj pierwszemu lepszemy dupy i co? wtedy będzie ci ok? weź kobieto wyluzuj trochę

Gość jolantaiz
zanim się pierwszy raz zakochałam naprawdę zyło mi sie super , ale potem z kazdym kolejnym związkiem moje samopoczucie się pogarszalo . W tym momencie jestem kłębkiem nerwów. Więc lepiej było by sie nigdy nie zakochiwać serio.

Gość annaisss25
ludzie,troche empatii.nigdy nie byc w związku tez nie jest fajnie,nie byc zakochanym i nigdy nie czuc sie kochanym tez nie jest fajnie

Gość alalaa
teraz czeka mnie życie w samotności ja nie wiem jak ja się przestawię

Gość A taki jeden...
racja -------> Bez przesady, nikt tu nikogo nie gnoi (poza kilkoma napinaczami, co to do każdego tematu się podłączają). annaisss25 --------> Często to zdecydowanie nie, ale kiedyś raz przypadkiem tu trafiłem, więc od czasu do czasu sobie zajrzę. Fajnie tak czasem poznać inny punkt widzenia na różne sprawy... ;)

Gość annaisss25
no tak,tak mi sie wydawalo ze widzialam juz gdzies twój mail

Gość A taki jeden...
Hehe, to chyba nie jest zakazane? W końcu to ogólnodostępne forum... ;)

Gość annaisss25
a nie,tylko tak mówie

Gość ojejje
noa masakra Laski 24 25 letnie narzekają na samotność!!!! a co wy pryszczate i brzydkie jesteście??? albo wysłowić sie nie mozecie???

Gość annaisss25
no wlasnie nie,i w tym caly sek.ze mna musi byc cos nie tak,albo mam wielkiego pecha.poza tym no gdzie ja niby mam szukac,stanąc na trasie?!:P

Gość ojejje
jak gdzie szukac!!! jak masz ochote to napisz na bilbordzie ze szukasz chłopaka!!! a przez znajomych? nie wiem, w pracy w szkole no nie wiem gdziewszedzie ich pełno :p

Gość annaisss25
szkole to ja skonczylam, a w pracy pracuje w wiekszosci z dziewczynami.przez znajomych nie bardzo.az tylu to ja ich nie mam,zreszta ostatnio sie wypytywalam czy nie znaja kogos wolnego bo szukam na wesele,ale ie,lipa.wiec twoim zdaniem gdie mam niby szukac.mam isc do pubu i wdzieczyc sie do kazdego?czy co?!!!

Gość annaisss25
wkurzają mnie takie głupie rady,najlepiej pow wyjdz,rozejrzyj sie,przez znajomych bla bla bla,zeby to takie proste bylo!