Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalaa

24 lata i sama

Polecane posty

ja teraz gadam z byłym . on nie chce ze mną być bo nie dotrzymałam obietnicy , ze nie bedę sie czepiała . Też cierpię:(

Gość ojejje
pewnie prostrze jest siedzenie na forum i użalanie sie nad sobą! nie jestem pasztetem czy mam sanse na miłość!bla bla bla!! no to nie wiem! jak nie rady to czego szukacie na forum? faceta? Żeby coś zmienić trzeba działać a nikt oprócz Ciebie nie poradzi na to że wybierasz frajerów!!!

Gość annaisss25
rany,od zawsze szukam,ale nie na sile.kiedys spróowalam byc z kims wbrew sobie,wytrzymalam 2 miesiace.tak wiec mój los jest znany-stara panna

szkoda , ze dopiero po jakimś czasie okazuje się , ze osoby do siebie nie pasują . SLuchaj może poszukać przez internet własnie na jakimś portalu randkowym .

tzn Ty możesz ,źle mi się napisało. Bo ja chocbym chciała narazie nie ma opcji ze zainteresuje się kims innym.

Gość annaisss25
mówie ze wcale ich nie wybieraj,jak juz dajesz rady to moze doczytuj do konca,a forum jest po to zeby sie pouzalac,nie pisz jak ci sie nie podoba.znalazlas sobie temat zeby ludzi pognoic?

Gość ojejje
ja tez mam 24 lata! nie czuje sie starą panna!!! Mało tego wcale nie myślę o małżęństwie!!!

Gość annaisss25
ja szukalam na randkowych,nic z tego.zreszta pisalam wczesniej o tym,nie chce mi sie powtarzac

Gość annaisss25
jeju,ja tez nie,ale chodzi o to ze zawsze bylam sama i moze zawsze bede.chyba moge sie troche pouzalac nawet na glupim forum

Ja tez mam 24 lata i jestem sam - ale jakoś mnie nie bierze na żale, pomyślcie sobie tak jestesmy jeszcze mlodzi, nikt nas nie ogranicza i możemy poszaleć, nie musimy marnowac czasu na dostosowywanie się do partnera /typu: nie pójdę tam bez partnera/, mozemy oddychac pełną piersią....Wiosna przyjdzie, będzie maj to poczujecie sie lepiej;)

Gość dagma_79
Zgadzam się z Vampire Ja mam 30tke. Za sobą nieudane małżeństwo i kilka innych związków. I narazie postanowiłam odpuścić, bo ostatnio doszłam do wniosku, że sama podświadomie wybieram sobie ten sam typ facetów. Typ z którym nie ma szans na ułożenie sobie spokojnego życia. Już ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy ja jestem normalna :)