Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mst

Słyszalem że dla dziewczyn bardzo wazną sprawą jest

Polecane posty

Gość mst

to jakie facet ma dłonie.Skoro tak to jakie one mają być żeby wyglądały atrakcyjnie???

Moja dziweczyna lubi duże i zadbane. Mówiła, że powinny być męskie czyli twarde i trochę szorstkie. Ważną rzeczą są paznokcie. Nie jakieś ogryzki albo podkreślone przez tygodniowy smar pozostały po robótkach w warsztacie.

Gość bardzo inteligentny
zadbane, męskie tzn żeby nie dało się ich pomylić z dłońmi dziecka :P

Gość MB_91
oo tak tak ja lubię jak są duże i silne :)

Gość ania *
i biją mnie po tyłku

Gość mst
ja mam takie ''oplywowe''paluszki ze bez problemu mogę nimi wjechać do pipki

Gość muszę się pochwalić

Gość muszę się pochwalić
mam bardzo sprawne palce (muzyk) i zadbane dłonie. Zawsze się dziewczynom podobają, nie będę też się przechwalał, ale palcówka to moje hobby. Nie spotkalem jeszcze takiej, która nie byłaby zachwycona........

A ja mam zmiennocieplne palce, które wraz z rosnącym podnieceniem obniżają temperaturę i dzięki temu potęgują doznania płynące z pieszczot łechtaczki.

Gość tak dłonie są bardzo ważne
przede wszystkim zadbane, a szczególnie paznokcie. Po pierwsze muszą być ładnie przycięte, czyste i nie poobgryzane.

Gość do muszę się pochwalić
co z tego że łądne i zadbane...jeśli nic nimi nie robiśz oprócz grania,to przy uścisku zapewne przypominają worek z mlekiem :O

Gość do muszę się pochwalić
a ja cwicze moje palce wkladajac je w odbyt krowom mojego ojca, mowie ze niby cos sprawdzam a tak na prade to mnie to podnieca

Gość C-18
dłonie są bardzo ważne, u mnie powodują erotyczne skojarzenia ja zawsze patrzę na dłonie faceta, nie wyobrażam sobie że mógł by ktoś mnie dotykać jakimiś wstrętnymi łapskami

Gość njked
z tymi dłońmi to jest prawda, to taki damski fetysz ;) Stwierdzam to m.in po mojej dziewczynie i faktycznie wydaję mi się że dla kobiet męskie dłonie stanowią właśnie takie erotyczne skojarzenia. Co mógłby facet wyprawiać tymi dłońmi. Duże dłonie stanowią też jeden z symboli męskości i bezpieczeństwa. Ale też raczej nie działa to w drugą stronę, tzn facetów nie kręcą kobiece dłonie, np dla mnie owszem powinny być zadbane, itd , ale dłonie kobiety są same w sobie aseksualne, hehe ale zupełnie co innego stopy ;)

tak to prawda,dla mnie facet musi miec silna,duza dlon, napewno wieksza od mojej,lubie widziec,ze mezczyzna pracowal fizycznie,a nie tylko za biurkiem i ma watle,cienkie paluszki i mala dlon,kojarzy mi sie to z bezsilnoscia i niezaradnoscia, zawsze zwracam na to uwage

Gość mam ulubionego ginekologa
i czesto latam do niego ze to niby cos mnie boli a on ma takie wielkie chłopskie łapy i jak wsadzi mi palca to jak by ktos mnie ruchal pelny odjazd mmmm....

Gość Kwiat wiśni
Ja również zwracam uwagę na męskie dłonie.:) podobają mi się silne, męskie nie mogą być za szczupłe ale jeszcze gorzej jak są zbyt grube z krótkimi palcami.