Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tokay

Pomocy blagam

Polecane posty

Gość polatyna
;) Kurcze no... martwi mnie to, że zaangażowałeś się uczuciowo w coś pozamałżeńskiego. Zastanów się porządnie czego nie znajdujesz w małżeństwie, w żonie, że szukasz gdzieś na boku, u innych kobiet. To zmienia moje wcześniejsze wypowiedzi... Kurcze masz żonę, stary, angażuj się w związek w nią, inwestuj w związek z nią. To z nią leć na boski weekend do Paryża. Zaszalejcie! Zakochaj się i poznaj ja na nowo! To pewnie zajebista kobitka! Ehhhhhh.... odangażuj się z tego głupstwa, w które wpadasz...

Gość tokay
OK.w takim razie co z pociagiem fizycznym np tylko prosze traktujcie to powaznie a nie z gory jak chec "przelecenia" jej.Pojawia sie nagle i jest trudny do opanowania...

Gość polatyna
dobrze mówisz kabareciarz, polac Ci wódki? trzeba faceta przekonać, że żona to jest żona!

Gość polatyna
ja stawiam w swoim małżenstwie na szczerość! Kurde coś musi być nie tak, jeśli angazujesz się w coś pozamałzeńskiego, jakis deficyt, przesyt, niedosyt? znajdź to, nazwij to czego Ci brakuje... i może wtedy rozmowa z żoną? Nic o niej nie piszesz, jaka jest. A tymczasem fiuta na supeł zwiąż. Wiesz pewnie, ze jak z nia się prześpisz, to już wpadniesz jak śliwa w kompot!

Gość tiruriririririririririiiririri
Lepiej zerwij z nią kontakt...

Gość polatyna
ehhhh.... a jak długo po ślubie jesteście?

Gość tokay
jest jeszce cos mam kochanego wpsanialego syna mam 21 lat zaczyma kariere w teatrze nie wiedzialem nawet ze tak bede potrafil kochac dziecko i tak jako chlopak dbac o nie zona jest wspaniala matka niestety zona nie ... wciaz pomimo dobrobytu i to latwo przychodzacego jest niezadowolona i stra sie udowndic swojej rodzinie ze dobrze sie nam powodzi i ze bedzie zadzic mna....sam napewno nie ejstem idealny ale i uczuciowo duchowo i materialnie daje jej wszystko ... jest jeszce problem ja jestemz miasta ona z wioski i przeszkadza jej amtce i jej ze jestemy tylko po cywilnym ..ja do kociola nie chodze.Nie pdoba sie jje moje studia na aktorskiej praca w teatrze itd ale sa dni ze jest normalna i akceptuje pewne rzeczy natomiast z dziewczyna szwagra dogaduje sie swietnie wprost idealnie chyba ze to tylko zludzenie...

Gość polatyna
jeżeli to nie podszyw wredny, to szczerze powiem, że sytuacja jest pokomplikowana. Kurcze, w małżeństwach jest różnie... po wielu latach często pojawiają się problemy... to, że masz świetny kontakt z tą nową laską, może być złudzeniem, jedynie fascynacją. poza tym - jeżeli ona jest przyjaciółką Twojej żony, to uważaj... ;)

Gość tokay
pisze szczerze tak jak jest ..... ehh tak latwo jest napisac dla mnie mlodego czlowieka ktory rozczarowal sie dopiero po zawarciu zwiazku to szok...kiedys moja zona byla inna :(

Gość polatyna
po ile macie lat - jesteście po 40. ?

Gość tokay
20 niepelne 21

Gość polatyna
ludzie w związkach się zmieniają i nie ejst to banał, czy frazes. Nie szukaj na boku, a staraj się wymodelować swoją rzeczywistość, czyli MAŁŻEŃSTWO ZE SWOJĄ ŻONĄ! pogadaj z nią! może w Waszym związku szwankuje komunikacja? Trudno jest rozmawiać i mówić o rzezcach trudnych, ale warto!

Gość polatyna
aha.... myslałam, że to Twój syn ma już 21 lat... ;) matko, jesteś strasznie młody, stary! całe życie przed Tobą i cały kawał małżeństwa przed Tobą! Kurcze, nie spartol tego wszystkiego! myslałam, że Wasze problemy w związku, to problemy 40-latków! Wam się uda!!!! hej :)

Gość tokay
pomocy

Gość polatyna
POGADAJ Z ŻONĄ!!!! jak tzreba, to idźcie na terapię! zainwestuj w to uczucie, w ten związek. i szczerość, szczerość- nakłaniaj ją do szczerości i Ty bądź z nią szczery! no tyle mogę odpisać na Twoje "pomocy"

Ja tam jestem kabareciarz-abstynent z resztą po pijanemu nie ma co gadać o sprawach związków W sumie skoro masz 21 lat i masz żonę, to zastanów się, czy się za wcześnie nie hajtnąłeś. Może potrzebujecie paru chwil samotności. W wieku 21 lat, nawet jeśli się ma dziewczynę, przeważnie nie mieszka się z nią (a po co ma poznać nasze wady), wtedy ma się własną przestrzeń, zainteresowania itd. Może tego Wam brakuje. W ogóle powinno się hajtać ok. 35 roku życia, bo wcześniej różne głupoty do głowy przychodzą

Gość polatyna
i pamiętaj - fiut na supeł!

Gość tokay
piekny tekst pod twoim komentarzem ...

Gość polatyna
tak, tak Romantyku, rozpoznałam!

Gość polatyna
niemożliwe Romantyku :)

Gość polatyna
tokay! wake up! ja zaraz idę spać, więc już nie popisze zbyt dużo

Gość tokay
ja tezx od rana mam proby do spektaklu a na 12 jestem umowiony na obiad z NIĄ ... przyjedzie specalnie do miatsa... ehh ale dzieki pomogla mi rozmowa z wami trohe bardziej gryze siez e sona teraz

Gość polatyna
to cześć wszystkim! Tokay - życzę cudownych chwil w Twoim małżeństwie! A szczerze mówiąc ta dziewczyna szwagra jeśli nie ma skrupułów spotykać się z żonatym, to....... dopisz sobie! nara! Idę się wtulić w męża!

Gość polatyna
nie namówimy Cię, abyś się nie spotkał z tą laską, ale pomyśl o swojej żonie, jak moze czuć się dopieszczona??? kiedy ty lecisz na obiad z kimś innym... niefajne to, nie chcę Cię oceniać, ani tej twojej dziuni, ale wpierdalasz się chłopie w straszne gówno! mam nadzieję, że będziesz spał źle, bo będziesz myślał jak tu tej nowej poweidziec, że wybierasz żonę i się z nia na obiedzie nie spotkasz - bo an obiad to ty swoj,a żonę porywasz...

Gość polatyna
hehee :)

Gość czy to w ogóle ma jakies znacz
nieźle się dziewczyno,zaangażowałaś w porady, ale to nic nie da. i tak zerżnie tę laskę na tysiące sposobów... niesttey tacy są faceci... prosi o pomoc, a juz dziś idzie z tym kurwiszonem na obiad. prestensje o zniszczenie małżeństwa miej do siebie, chujku!! i żebyś dziś pomylił się w swojej roli na przedstawieniu w teatrze

Gość czy to w ogóle ma jakies znacz
ciśnienie skacze jak się czyta takie opowieści takich chujó zdradzieckich jak ty.... ty miernoto, żonka się znudziła? trzeba nową sobie zmnaleźć...? niedojrzały gówniarz!!!! Idzie na obiad z inna, a żonka pewnie obiad jeszcze dla Ciebie przyszykowała... chuju!