Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agi_1978

kiedy sie uda?

Polecane posty

Dziewczyny, prosze o rade.... w zsadzie nie mam juz sil. 4 miesiac prob zajsc w ciaze... ostatnia @ 16 luty - od tamtej pory minelo 22 dni i jakies 16 stosunkow i cisza.... jako, ze od paru dni mam lekką temperature (36,7-37,1) postanowilam zrobic test. Wiem, wiem jest za wczesnie... ale kupiłam najczulszy test, zrobiłam go z pierwszego moczu i jedna kreska.... Przyznam, ze mam tego pomalu dosc. Byłam u gina - u mnie wszystko ok. Obserowalam sluz - wg. mnie trafilismy 100% w ten \"wlasciwy\".... co dalej robic? jestem zdezorientowana i chyba brak mi juz sily... Jagoda, 31 lat

hej, nie ząłmuj sie 4 miesiące to nie tak długo ja starałam sie rok i tez juz sił brakowało ale jednak udąło sie i mam teraz rocznego urwiska:)

dziekuje. kiedy przyznaje, ze ja juz nie mam sil na te próby i czekania.... sciskam mocno

nie martw sie czasami tak jest ze jak sie czegos bardzo chce nie mozna tego miec ;/ za wczesnie zrobilas ten test , ja tez mialam najczulsze i wyszla 1 krecha a ich pare robilam , po ok 2 dniach jak sie spoznila zrobilam i 2 krecha wyszla ale bardzo bardzo słabiutka , pozdrawiam i 3maj sie