Księżniczka na stogu siana 0 Napisano Marzec 11, 2009 Ja bym ciągle spała, wracam z pracy i padam na łóżko i nie mam na nic siły. Co mi jest ? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Marzec 11, 2009 może ogólne przemęczenie organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Marzec 11, 2009 brakuje ci korzenia ......:P zenszenia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Sierpień 31, 2019 Znalałam świetny zabieg na szybkie zregenerowanie organizmu tlenoterapię hiperbaryczną. Chodzę na to raz w tygodniu i bardzo mi to pomaga. Jestem zregenerowana na cały tydzień , mam dużo więcej energii i lepiej się czuję. Mogę polecić miejsce gdzie chodzę Bio Life Medicine w Krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiem co mówię Napisano Sierpień 31, 2019 Przed chwilą, Gość Karolina napisał: Znalałam świetny zabieg na szybkie zregenerowanie organizmu tlenoterapię hiperbaryczną. Chodzę na to raz w tygodniu i bardzo mi to pomaga. Jestem zregenerowana na cały tydzień , mam dużo więcej energii i lepiej się czuję. Mogę polecić miejsce gdzie chodzę Bio Life Medicine w Krakowie Myślę że po moim zabiegu latałabyś jak strzyga, multum energii bym w ciebie wpompował ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach