Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julika

kiedy poznałysci płeć?

Polecane posty

mnie lekarz nastawiał bardziej na dziewczynkę, chociaż było to niepwne bo nie chciał(a) się ładnie obrócić. Natomiast ostatnio ułożył się idealnie tak że było wszystko widać i okazało się że jednak chłopczyk :)

Hm... My się dowiedzieliśmy gdzieś w 17 tc że to chłopczyk, na usg tak się rozkraczył, że ginka zawołała aż położną bo do tego wszystkiego zaczął wytykac język, śmiechu było co niemiara :) No i mamy na pamiątkę fotke usg z dwoma rozkraczonymi nóżkami z wielkim siusiakiem między nogami :)

w 3 m-cu ciazy, zalezy jaki lekarz i jaki sprzet, mój lekarz zawsze jest bezbłedny, nei znam nikogo u kogo by sie pomylil, takze dr. Wasilewski Bydgoszcz jakby ktos chcial

Gość na 100 to 3 dni przed..
..rzwiazanuem, wczesniej sie chowala i nie chciala pokazac

Podobno dużo łatwiej rozpoznać chłopca. Z dziewczynką to przeważnie do samego końca ciąży nie ma 100 % pewności.

u mnie również dr Wasilewski się nie pomylił w 13 tc powiedział że będzie dziewczynka i jest ;) allleeee.... pomylił się u mojej bratowej....powiedział że będzie chłopak (w 14 tc), kilka tygodni później już od innego lek usłyszeli że będzie dziewczynka i już nie wiedzieli komu wierzyć, więc uwierzyli w to co im się marzyło - w dziewczynkę ;) mają półroczną dziewczynkę :)

świnko peppo, ma się rozumieć że również jesteś z bydgoszczy?

Gość dyskietkaa
a jak masz na imię pepa bo może jesteś moja znajomą:p