Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsekwentna 435

spóźniający się okres

Polecane posty

Gość konsekwentna 435

witajcie, nazywam się Kasia i mam 21 lat. Mam chlopaka ma lat 23, studiujemy, jestesmy ze soba 2 lata. Od roku ze soba wspolzyjemy. Ja mam nieregularne miesiaczki, trwaja mi albo jeden dzien albo 2 dni. Obiecalam sobie ze po okresie, pojde do ginekologa. Ostatnio mialam duzo stresu-bardzo duzo, sesja, w domu rodzice sie rozwodzą, spac nie moglam...No i oczywiscie okres mi sie spoznia juz okolo 6dni. 20 lutego ostatni raz kochalam sie z moim chlopakiem. 1x z zabezpieczeniem, ale trwalo ok 10s wszystko, a potem nad ranem wszedl we mnie bez gumki ale szybko wyszedl, moze tylko jeden ruch, pozniej znowu wszedl ale zrobil 3 ruchy i wyszedł , oczywiscie bez zalewania foremki. Bardzo mnie bola piersi, brzuch zakuwa. On chce zebym robila test, a ja czuje ze dostane ten okres...ale pewni dzis zrobie test. Jakbym byla w ciazy oczywiscie bym urodzila, ale wiem ze jeszcze jestem za mloda, ale gdyby cos sie stalo, ponioslabym tego konsekwencje. wiem ze to glupie pytanie, ale myslicie ze moge byc w ciazy?

Gość Łysy Grzesiek
Zapewne zapłodnił Cię.

Młoda,to dobry wiek na dzidziusia. Okres może się spóZnić do tygodnia po chorobie,przepiciu,lub przy stresie,tym bardziej gdy jest niereguralny,ale zrób test po 7 dniach

Gość konnsekwentna 435
mam cisza nadzieje, ze sie mylisz... a co reszta powie?

Gość konnsekwentna 435
wiem, ze to dobry wiek na dziecko, ale my jeszcze nie mamy pieniedzy... zebys miala racje Anna, ja poczekalabym, ale on bardzo panikuje

Gość Łysy Grzesiek
Może będą od razu bliźniaki ?