Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weh oh weh

samotna pani do pracy w reastauracji Niemcy NRW

Polecane posty

Gość weh oh weh

witam, piszę tu na prośbę znajomej Niemki, która, niestety, po polsku pisać nie potrafi. Właściciel greckiej restauracji w Jülich (małe miasteczko między Aachen a Kolonią, 40 km do Düsseldorfu, 50 km do Kolonii, 30 km do Aachen), poszukuje pani do pomocy w restauracji. Jest to rodzinny interes, własciciel lat ok. 35, samotny - szuka partnerki. Ma brata, który jest żonaty ze Słowaczką. Z tego co można wyczytać między wierszami, w idealnym przypadku, pani zostałaby partnerką życiową/żoną i weszła do rodziny. O tym, oczywiście zdecyduje czas i wzajemna sympatia. Na razie jest to po prostu oferta pracy a nie ogłoszenie matrymonialne! Jednak z powyższych względów, byłoby dobrze, gdyby aplikująca pani brała taką możliwość pod uwagę. Oczywiście, powinna być w takim przypadku z nikim nie związana i w odpowiednim wieku. Zainteresowane pracą panie mogą pytać bezpośrednio w restaturacji, Jülich, róg Münchenerstrasse i Artilleriestrasse. Ja nie mam żadnych powiązań z tą restauracją, nie jestem w stanie udzielić żadnych informacji, jestem tu tylko tłumaczem - znajoma poprosiła mnie o przedstawienie tej oferty Polkom.

Gość weh oh weh
podnoszę