Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizia mizia84

czy ktos ją zna??

Polecane posty

Gość kizia mizia84

jakis czas temu w serialu "pierwsza miłosc" grała taka aktorka. Nie wiem jak ona sie nazywa, w serialu grała dziewczyne Bartka, co pozniej popełniła samobójstwo skaczac z dachu. Czy ktos mi pomoze? Jak ona sie nazywa

Gość kizia mizia84
moze gdyby działał link

Kizia , link działa, wystarczy użyć głowy. Czasami źle się wkleja, trzeba skopiować cały i usunąć niepotrzebne spacje. Młotku.

Gość kizia mizia84
troche kultury JOŁOPIE!! Młotków, to poszukaj u siebie w rodzinie!

Gość kizia mizia84
Pustak!

Gość kizia mizia84
słuchaj.. pytanie w temacie było proste. Nie znasz odpowiedzi-Nie odpisuj! Wiec po jaką chol..re cokolwiek tu wpisujesz?! Chcesz zaistniec na Kafeterii?! Bo uwazam, że mnie obrażasz bezzasadnie!

Nie obrażam Cię, mówiąc, żebyś użyła głowy. Nie mogłaś sobie poradzić z linkiem, to chciałam Ci pomóc!

Gość kizia mizia84
kończąc swoje wywody sformułowaniem "Młotku"? Zastanów się, co piszesz!!

Tak, jak napisałam wcześniej, wkurza mnie bezmyślność, czy Ty nie zauważyłaś, że niecały link się podświetla?! Dobra, rozejm, nie chce mi się kłócić, mam nadzieję, że znalazłaś odpowiedź na swoje pytanie.

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
no i usunęłam jedną spację, więcej nie widzę, a nie działa

Gość vhjmk
ramaga gratulacje, wlazłaś na temat, na który nie znasz odpowiedzi, odpisałaś nie na temat, nie wiem po co, obraziłaś dziewczynę,a teraz ROZEJM, omg...jak Cię denerwuje bezmyślność, to się denerwuj sama, a nie pokazuj fochy innym. Pewnie sama nie jesteś ideałem, i robisz głupie błędy. Patrzę obiektywnie, chyba sfrustrowana jesteś

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
aa, są dwie :)

Gość absurdystan
"odpisałaś nie na temat" skoro jakaś upośledzona dziunia nie umie posługiwać się prostym linkiem, w którym prawdopodobnie jest odpowiedź na jej pytanie no to wybacz, akurat rammaga miała tutaj rację i odezwała się w dobrej wierze. także radziłabym trochę więcej obiektywizmu, bo ten twój jakiś malutki jest :o

Gość absurdystan
ramagga*, przepraszam za błąd.

Gość kizia mizia84
Daleko mi do kłótni! Dla Twojej wiedzy skopiowałam cały link! A tak na przyszłość, nie oceniaj ludzi, których nie znasz. Bo w innych okolicznościach mowiłabyś do mnie "Proszę Pani" :P

Gość kizia mizia84
A tak w ogóle- tam tez zapytałam. Nie widzę problemu, by móc zadać to pytanie też na forum ogólnym.

Gość vhjmk
absurdystan.. Twój obiektywizm natomiast poraża...UPOŚLEDZONA DZIUNIA..to, że ktoś nie jest w stanie odczytać linka, który jest BŁĘDNIE WKLEJONY, nie znaczy, że jest tępą dziunią..może ma mało do czynienia z komputerem, może rzadko bywa na forach, gdzie linki są wklejane. Lepiej ramaga by zrobiła po prostu pomagając jej, ew. zwracając uwagę, a nie nazywając ją od razu młotkiem. Zresztą i tak lepiej niż Ty, Twoje określenie to od razu UPOSLEDZONA DZIUNIA...Chyba nie znasz słowa "upośledzony"...